Ο Δήμος Χίου προμηθεύει 5 κλιματιστικά μηχανήματα σε σχολεία της Χίου

Πέντε κλιματιστικά μηχανήματα παρελήφθησαν  από τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου (ΕΚ) Χίου, εκ των οποίων  4 τοποθετήθηκαν στο κτήριο του ΕΚ Χίου ένα  1 στο κτήριο που στεγάζει το 1ο ΕΠΑΛ και Εσπερινό ΕΠΑΛ Χίου!

Στην παράδοση παρευρέθησαν ο Διευθυντής του ΕΚ Χίου, κος Μπενοβίας Ευστράτιος, ο Υποδιευθυντής του ΕΚ Χίου, κος Γαΐλας Κωνσταντίνος και εκ μέρους της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χίου μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρό της, κο Κωστάλα Λεωνίδα, ο Σύμβουλος Παιδείας του Δημάρχου Χίου και μέλος της ΕΣΕΔΕ του Δήμου Χίου, κος Χατζησταμάτης Κωνσταντίνος-Βίκτωρ.

Ως ΕΣΕΔΕ του Δήμου Χίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ανάπτυξης Προγραμματισμού, κο Ξενάκη Ιωάννη και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κο Μπουλά Κωνσταντίνο καθώς και το προσωπικό τους για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση σε ένα χρονίζων ζήτημα που αφορούσε την ομαλή διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων.

Ευχαριστίες επίσης και στο συνεργείο τοποθέτησης για την άψογη συνεργασία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.