Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει απογευματινό καφέ – παγωτό την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Golden Sand

Το Περιφερειακό Τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει  απογευματινό καφέ-παγωτό την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα,  στην πισίνα του ξενοδοχείου Golden Sand στον Καρφά.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος θα αποδώσει τιμητικές διακρίσεις και προαγωγές σε Εθελόντριες και Εθελοντές του Περιφερειακού μας Τμήματος.
Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα κατατεθεί στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και προορίζεται για ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές, ενώ το Ταμείο του Τμήματός μας, θα συνεχίσει να στηρίζει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Παρακαλούμε όλα τα Μέλη και τους φίλους-ες του Ερυθρού Σταυρού να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν τους σκοπούς της εκδήλωσης.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6932225777 και 6945343596.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν σχολαστικά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την Covid19.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.