Ο Κορωνοϊός και τα καλά του!

Έχουμε γράψει και προβάλλει πολλές φορές από τα ΜΜΕ της Χίου ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας και έντυπο τύπο για την άθλια εικόνα του παλιού παζαριού στο κέντρο της πόλης! Εκτός των αυτοκινήτων που παρκάρουν το ένα πάνω στο άλλο γίνεται πολλές φορές και το αδιαχώρητο με αποτέλεσμα να γίνεται μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους της περιοχής!

Με μεγάλη μου χαρά είδα σήμερα την μερική αξιοποίηση ενός κομματιού του εσωτερικού δρόμου μπροστά στα εγκαταλελειμμένα κτίρια του Δήμου!
Έχει διαμορφωθεί και έχουν κλείσει όλα τα πορτοπαράθυρα που υπήρχε μέσα η βρώμα και η δυσοσμία έχουν βαφτεί όλοι η τοίχοι με λευκό χρώμα έχει γίνει μια σχετική περίφραξη του χώρου που χρησιμοποιούνται για εξωτερικό χώρο της καφετέριας που υπάρχει εδώ και χρόνια και ζητούσε ο ιδιοκτήτης να του παραχωρηθεί κάποιος χώρος για την εξυπηρέτηση των πελατών της γειτονιάς!
   
Ευτυχώς και με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών δόθηκε επιτέλους μετά βαϊων και κλάδων η άδεια για την χρήση του εγκαταλελειμμένου χώρου και καθάρισε ο τόπος και έλαμψε με το λευκό χρώμα η γειτονιά!
Εύχομαι να επανεξετάσει το δημοτικό συμβούλιο την ανάπλαση και την αξιοποίηση του παζαριού! Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις!
Δεν θα αναφέρω τίποτα άλλο παρά μόνο καλά Μυαλά στους υπεύθυνους του Δήμου της Χίου!
Χίος 4 Ιουνίου 2020 

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.