«Ο κόσμος κουράστηκε να προσέχει»

Στην φυσική ψυχολογική κούραση που έχει επέλθει στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να πάψουν να είναι πλέον προσεκτικοί με τον κορωνοϊό , απέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής τα αυξημένα κρούσματα covid που καταγράφηκαν στη Χίο τις τελευταίες εβδομάδες. «Ο κόσμος δεν είναι πλέον προσεκτικός. Υπάρχουν πάρα πολλές μεταλλάξεις με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να κολλούν αλλά ευτυχώς να το περνούν ελαφρά. Ο κορωνοϊός δεν τελείωσε. Ας είμαστε σχολαστικοί με το πλύσιμο των χεριών, ας φοράμε μάσκα σε χώρους με συνωστισμό ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα», είπε ο κ. Βρουλής .

Τον νέο χρόνο η Παθολογική θα υποδέχεται ασθενείς

Παράλληλα ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στο θέμα της παθολογικής του νοσοκομείου, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου. «Εμείς υλοποιήσαμε όσα έπρεπε να γίνουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Απομένει ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός. Πιστεύω ότι από τον νέο χρόνο θα είναι έτοιμες και οι δύο κλινικές να φιλοξενήσουν ασθενείς.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.