Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, Η ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ΚΑΙ Ο STEVE TESSER ΣΤΗ ΧΙΟ

Το Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ» παρουσιάζει τον απαράμιλλο τραγουδοποιό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την υπέροχη Μιρέλα Πάχου και το μοναδικό Ιταλό κιθαρίστα, Steve Tesser, το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 21:30, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Ένα μουσικό σχήμα που χαρίζει απλόχερα κέφι και πληθωρικά συγκινησιακά συναισθήματα.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην τελευταία δισκογραφική του δουλειά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ», τις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό, αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του, όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Έλα ψυχούλα μου» κ.ά.

Μαζί με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε αυτή τη μουσική παράσταση, συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστρια, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο, εφοδιασμένη με τα κομμάτια της, όπως: «Μιρέλα», «Ριπλέυ», «Δύο και κάτι» κ.ά.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser, έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια, αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.

Μαζί τους ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο και ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.