Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέστη στην παράδοση του πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου που δώρισε η Βουλή στην Καλλονή

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Χωρικό ΑντιπεριφερειάρχηΛέσβου Πανάγο Κουφέλο παρέστησαν σήμερα 20.09.2022 στο προαύλιο χώρο της Βουλης των Ελλήνωνστην τελετή παράδοσης ενός σύγχρονου και πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου που δώρισε η Βουλή στο Κέντρο Υγείας Καλλονής.

Το ασθενοφόρο παρέδωσε ο  Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ενώ στην τελετή παρευρέθησανεπίσης   ο Υπουργός Υγείας, κ.Θάνος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, οι Βουλευτές Λέσβου κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου (Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής) και Μαρία Κομνηνάκα, ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Βασίλης Μπαγιώκος,  ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ κ. Γιώργος Περδικογιάννης, ο Διοικητής 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός, ο Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Καλλονής κ. Αλέξανδρος Ροδίτης.

Η απόφαση της δωρεάς ελήφθη ομόφωνα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά από πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα και εισήγησης του Αντιπροέδρου της Βουλής Χαράλαμπου Αθανασίου.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.