Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην ημερίδα που διοργάνωσε το παράρτημα Αιγαίου του ΓΕΩΤΕΕ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρευρεθεί και απεύθυνε χαιρετισμό στην σημερινή ημερίδα που διοργάνωσε το παράρτημα Αιγαίου του ΓΕΩΤΕΕ στην αίθουσα του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή  με θέμα: Η  Αιγοπροβατοτροφία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Πανάγος Κουφέλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς,  ο  Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος καθώς και  εκπρόσωποι τοπικών και παραγωγικών  φορέων.

Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει η Περιφέρεια και οι αρμόδιες υπηρεσίες της  με το παράρτημα  Αιγαίου του ΓΕΩΤΕΕ ενώ σημείωσε τις  προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή για να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα  την άρση της καραντίνας του κυτταρικοί πυρετού μετά από 15 χρόνια η οποία είχε ουσιαστικά οφέλη για τους κτηνοτρόφους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.