Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, κος Αλκιβιάδης Στεφανής, σε νευραλγικές Υπηρεσίες της Μυτιλήνης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας περιόδευσε με υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» σε υπηρεσίες της πόλης της Μυτιλήνης.

 

Επισκέφθηκε κατά σειρά το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, το Δικαστικό Μέγαρο, το Εφετείο Βορείου Αιγαίου, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με το προσωπικό, ακούγοντας αιτήματα και ζητήματα που τους απασχολούν. Βρέθηκε στην 9η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

Ιδιαίτερες στιγμές ακολούθησαν όταν άνδρες του Λιμενικού Σώματος υποδέχθηκαν θερμά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη σε σκάφος τους.

 

Συνέχισε στην ΚΕΔ Λέσβου όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή για την κατάσταση που επικρατεί και συνομίλησε με το προσωπικό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και τους συνεχάρη για το έργο τους.

Ακολούθησαν συναντήσεις με μέλη της Ένωσης Τουριστικών Ταξιδιωτικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Λέσβου, με τον πρόεδρο των ΤΑΞΙ και τον πρόεδρο του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.