Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί στην ΠΕΚΕΒ την Κυριακή 14 Νοεμβρίου  2021 και ώρα 8.00 μ.μ. να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Ω,  τι κόσμος μπαμπά» σε σκηνοθεσία της Νίτσας Κλούβα.

 

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου σας προσκαλεί  στο κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ την Κυριακή 14 Νοεμβρίου  2021 και ώρα 8.00 μ.μ. να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Ω,  τι κόσμος μπαμπά»  από τη θεατρική του ομάδα σε σκηνοθεσία της Νίτσας Κλούβα.

Παραμονές του εορτασμού του Πολυτεχνείου και το κείμενο του Κώστα Μουρσελά που γράφτηκε το 1973, 40 χρόνια πριν, επίκαιρο, καυστικό, σατυρικό, συγκλονιστικό. Όπως καθηλωτικές και οι ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών.

Μέσα στον καιρό της πανδημίας η θεατρική ομάδα «Αυλαία» του Φ.ΟΒ. με τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκπαιδευτικού Νίτσας Κλούβα δούλεψε εντατικά και ανέβασε το θεατρικό έργο «Ω, τι κόσμος Μπαμπά» που μπορεί να χαρακτηρίζεται από χιούμορ αλλά ταυτόχρονα είναι πρόσφορο για γόνιμους προβληματισμούς.

Η παράσταση  δόθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Νάξο, και στις 16,17 Οκτωβρίου 2021 στο ΟΜΗΡΕΙΟ Π.Κ.Δ.Χίου.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Μάρκος Κάβουρας, Αθηνά Βούκουνα, Γιώργος Κερμπάτσος, Άννα Σιταρά, Τζένη Βούκουνα, Διονυσία Κρόκου, Γωγώ Μπαχά,  Δημήτρης Μπαχάς, Κώστας Βούκουνας, Πολύδωρος Στείρος και ο Πέτρος Τσουκάρης.

Είσοδος με εθελοντική εισφορά.

 

Θα ισχύσουν τα επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα για αίθουσες θεάτρου δηλαδή η είσοδος για τους ενήλικες  επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης (180 ημερών) και αποδεικτικό ταυτότητας και για τους μαθητές ό,τι ισχύει για την είσοδό τους στο σχολείο.

Εκ του Ομίλου

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.