Ο Yπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου γεννήθηκε στο Ινσταμπούλ

Σαφώς και ο Κώστας Γαβρόγλου δεν είναι απλά ένας άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να χαμογελάσουμε και να σπάσουμε πλάκα.
Προσέξτε λοιπόν: Πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Και χωρίς να ιδρώσει καν, αφού ο Τσίπρας τον είχε προεπιλέξει τοποθετώντας τον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα σε εκλόγιμη θέση. Προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος, έβαλε προσωρινά στην θέση του Υπουργού τον άσχετο Νίκο Φίλη ο οποίος δεν ήξερε τι έλεγε αλλά κέρδιζε χρόνο για το Γαβρόγλου.

Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου του 2016, ο Γαβρόγλου είχε τοποθετηθεί από τον Τσίπρα, στην θέση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και παράλληλα ήταν μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας. Τον έβαλε και σε τρίτη θέση κλειδί ως μέλος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Κρατώντας τα κλειδιά των τριών αυτών σπουδαίων θέσεων, εργάστηκε στο παρασκήνιο μεθοδικά και απερίσπαστος ο Γαβρόγλου με ένα σκοπό. Να πλήξει την Ελλάδα αλλάζοντας την Ιστορία και ξαναγράφοντάς την σε καινούρια βιβλία. Όσο ο Φίλης έκανε τον υπουργό, αυτός καθάριζε την μπουγάδα και όταν ετοίμασε τα καινούρια βιβλία που θέλει να πασάρει στα Ελληνόπουλα, ο Τσίπρας καρατόμησε τον Φίλη και έκανε Υπουργό το Γαβρόγλου. Σήμερα λοιπόν γίνεται χαμός στα δημοσιογραφικά θεωρεία γιατί οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τι θα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στα νέα βιβλία Ιστορίας! Η καλύτερα τι ΔΕ θα διδάσκονται! Ο Γαβρόγλου λοιπόν αφαίρεσε όλη την Αρχαία Ελλάδα από την Ιστορία και όλη την ιστορία της Ορθοδοξίας. Δεν υπάρχει ούτε ένας ΑΡΧΑΙΟΣ Ελληνας φιλόσοφος στα καινούρια βιβλία. Ούτε ένας. Δεν είναι μόνο τα λατινικά που αφαίρεσε αλλά σχεδόν τα 3/4 της Ελληνικής Ιστορίας. Όσο για τα θρησκευτικά, αυτά τα διέλυσε εντελώς! Η επίσημη ιστοσελίδα του κ. Γαβρόγλου είναι γραμμένη μόνο στην Αγγλική γλώσσα και ΟΧΙ στην Ελληνική.

O υπουργός παιδείας στην επίσημη ιστοσελίδα δενέχει καν την ελληνική γλώσσα και δεν γράφει καν την λέξη Κωνσταντινούπολη αλλά ότι είναι γεννημένος στο… Ιστανμπούλ. Σίγουρα από ένα υπουργό και μάλιστα παιδείας θα περιμέναμε να υπάρχει η ελληνική γλώσσα στην ιστοσελίδα του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.