Πήγαν να σφάξουν τα ζώα του και άνοιξε πυρ εναντίον τους

Εκτός ελέγχου είναι πλέον το κλίμα με τους μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου. Οι Έλληνες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους από την στιγμή που το κράτος δεν είναι δίπλα στις δύσκολες στιγμές τους.

Σήμερα πρωί φέρεται αγρότης να πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, για να απομακρυνθούν μετανάστες από την ιδιοκτησία του κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχαν πάει για να του σφάξουν ζώα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η 2η σύλληψη του κτηνοτρόφου μέσα σε 1 χρόνο. Η πρώτη, είχε γίνει τον Φεβρουαρίου του 2018 για τον ίδιο λόγο και τότε ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί τον Απρίλιο του 2019.

Ο 56χρονος, πηγαίνοντας σήμερα στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό μετανάστες να σφάζουν, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόβατα. Εκείνος για να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα και οι μετανάστες εξαφανίστηκαν, αναφέρει το lesvospost.

Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, καθώς τους είχε γίνει καταγγελία από τους ίδιους τους μετανάστες για τους πυροβολισμούς, όπου και συνέλαβαν για 2η φορά τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε, αφού οι μετανάστες υπέδειξαν τα φυσίγγια στις αστυνομικές αρχές.

Έξω από το δικαστήριο της Μυτιλήνης, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας, διαδηλώνοντας υπέρ του κατηγορούμενου και δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση τους. Στις δηλώσεις εκπροσώπων τους, τάχθηκαν υπέρ του συγχωριανού τους και έκαναν λόγο για την ανεξέλεγκτη λειτουργία του καταυλισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.