Πίτα μετά πεζοπορίας για τους Φίλους των Μονοπατιών Χίου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν τα μέλη και οι φίλοι των Μονοπατιών Χίου την κοπή της πίτας τους στη Νέα Μονή.   Θα ακολουθήσει πεζοπορία στα θαυμάσια μονοπάτια των ασκητών γύρω από την Νέα Μονή. Η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά ΙΧ και το ραντεβού είναι στις 09:30 π.μ. στην Νέα Μονή. 

Η κυκλική διαδρομή μήκους 7 χλμ. περίπου έχει αφετηρία την Νέα Μονή, περνάει από τον Άγ. Αντώνιο, τον Άγ. Φανούριο, την Αγία Τριάδα, όπου έζησε ο Ολυμπιονίκης Μάντικας, τον Άη Γιάννη στο Γεροντιό  και τερματίζει πάλι στη Νέα Μονή.

Θεωρείται διαδρομή μέτριας δυσκολίας, αφού τα μονοπάτια είναι συντηρημένα πρόσφατα από μέλη και φίλους του συλλόγου και μόνο σε δύο μικρά τμήματα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι συμμετέχοντες πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (άρβυλα/παπούτσια πεζοπορίας, σακίδιο με προσωπικά είδη, νερό, ενεργειακό σνακ, μπατόν, αδιάβροχο κ.λ.π.) και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή απώλεια αντικειμένων. Όσοι δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό θα αποκλεισθούν από την πεζοπορία.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στον  Γιώργο Χαλάτση, τηλ.:6938605179 και ώρες 10.00 π.μ – 13.00 μ.μ  και 18.00 – 20.00 μ.μ.

“Γιατί… όσοι περπατούν ανάμεσα στις ομορφιές της φύσης και τα μυστήρια της γης δεν είναι ποτέ μόνοι…!!!”, σημειώνουν οι Φίλοι Μονοπατιών Χίου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.