Παγκρήτια Τράπεζα: Επέκταση δικτύου με νέο κατάστημα στη Χίο

Στο νέο κατάστημα έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν από τη μία τις παραδοσιακές τραπεζικές εργασίες και από την άλλη τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη με ψηφιακά μέσα

 

Την έναρξη λειτουργίας του νέου της καταστήματος στο νησί της Χίου ανακοίνωσε η Παγκρήτια Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής εκσυγχρονισμού και ορθολογικής επέκτασης του δικτύου σε νέες δυναμικές αγορές ανά την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Τράπεζας από τις 17 Οκτωβρίου, το νέο κατάστημα, το οποίο στεγάζεται σε ένα εμβληματικό από πλευράς αρχιτεκτονικής κτίριο επί της Λεωφόρου Αιγαίου 20-24 στο λιμάνι της Χίου, θα παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση στους πελάτες του.

To νέο κατάστημα υποστηρίζει 6μελής ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με επικεφαλής την κ. Ασπασία Καλφοπούλου.

Η νέα μονάδα λειτουργεί με βάση το αναβαθμισμένο μοντέλο εξυπηρέτησης που εφαρμόζει η Τράπεζα στο δίκτυό της, που στοχεύει στην αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της και στην παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας, τόσο για απλές όσο και για σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες.

Για το σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι μέσα στο κατάστημα που υποστηρίζουν από τη μία τις παραδοσιακές τραπεζικές εργασίες και από την άλλη τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη με ψηφιακά μέσα, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό  παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες  ακόμη και απομακρυσμένα μέσω video conference.

Σε δήλωσή του στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, ο CEO της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επίτευξη ενός ακόμη στόχου μας όπως προβλέπεται από τον επιχειρηματικό μας πλάνο. Θα είμαστε παρόντες σε ένα ιστορικό νησί, με ιδιαίτερη παράδοση και ομορφιά, ένα νησί με σημαντική συμβολή στην οικονομία του τόπου μας. Με μια δυναμική και έμπειρη ομάδα στελεχών επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε τους ιδιώτες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες με σύγχρονα χρηματοδοτικά και επενδυτικά προϊόντα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Είμαι βέβαιος ότι το νέο μας εγχείρημα θα βρει την αναμενόμενη θετική ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία».

πηγή: newmoney.gr

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.