Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ: Έτοιμο προς πώληση – 500 ευρώ το καλύβι-σπιτάκι στη ΒΙΑΛ

Καδρόνια, σιδηρολοστοί, βαριοπούλες, τάβλες πιθανόν κλεμμένες, αυτοσχέδιες πόρτες και έτοιμο το καλύβι-σπιτάκι προς πώληση έναντι 500 ευρώ.

Που όμως είναι τοποθετημένα; Μέσα στις περιουσίες των Καμποχωρούσων.

Ακριβώς δίπλα παρακολουθούν προκλητικά, παθητικά οι αστυνομικές δυνάμεις και όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι της Διεύθυνσης της ΒΙΑΛ.

Πότε κινήθηκε ο κρατικός μηχανισμός; Μόνο για να επιβάλει το πρόστιμο στο αυτοσχέδιο φυλάκιο του Χαλκειούς! Έτσι αντιλαμβάνονται οι κρατικοί λειτουργοί το δίκαιο και εφαρμόζουν τον νόμο αλά κάρτ με τους πολιτικούς νάνους να ακολουθούν αβαντάροντας τους απο δειλία.

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνονται οι μετανάστες με το που πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα;

Ότι εδώ δεν υπάρχουν νόμοι γιατί μπορεί να εισέρχεται όποιος θέλει σε ένα κράτος παράνομα, χωρίς την παραμικρή επίπτωση λαμβάνοντας μάλιστα και μηνιάτικο!

Ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει καταπατώντας ακόμα και ξένες περιουσίες αφού δίκαιο στην Ελλάδα είναι το συμφέρον των ΜΚΟ.

Ότι εντός ολίγου επιβάλλονται νέα κέντρα σε μέγεθος πόλεων στα νησιά με κέντρα λατρείας,για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι μεταναστευτικές ροές.

Χιώτη και Χιώτισσα για πόσο ακόμα θα αποδέχεσαι αυτόν τον κατήφορο για τον τόπο σου;

Αισθάνεσαι υπερήφανος όπως δήλωσε ο συντονιστής μεταναστευτικού κ. Στεφανής από τις Καρυές σήμερα στην επέτειο για το τέλος της κατοχής της Χίου από τα οθωμανικά στρατεύματα;

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.