Παράταση της προσφοράς χαμηλών ναύλων για φοιτητές – δύο δωρεάν βαλίτσες

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε η προσφορά της Cobalt Air για τα μειωμένα φοιτητικά ναύλα, η εταιρεία αποφάσισε να την παρατείνει δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους φοιτητές να την αξιοποιήσουν. Στα πλαίσια αυτά, από σήμερα παρατείνεται η προσφορά της Cobalt με τη διάθεση στην αγορά και άλλων πολλών θέσεων για φοιτητές με μειωμένα ναύλα.

Η προσφορά αφορά στα φοιτητικά εισιτήρια που διατίθενται μόνο από τα τουριστικά γραφεία που συνδέονται με τα Global Distribution Systems (GDSc) καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Cobalt που λειτουργεί όλο το 24ωρο (77 00 00 01). Επίσης, όσοι φοιτητές δεν προλάβουν να αξιοποιήσουν την προσφορά για τα μειωμένα ναύλα, θα μπορούν με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας τους κατά το check in να μεταφέρουν μαζί τους δύο βαλίτσες 20 κιλών η κάθε μία δωρεάν. H προσφορά ισχύει μέχρι 20 Ιανουαρίου 2019.

Οι νέες προσφορές της Cobalt Air στοχεύουν στην περαιτέρω ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η προσφορά για τα φοιτητικά ναύλα εντάσσεται στα πλαίσια της συμφωνίας ένταξης της Cobalt Air στο πρόγραμμα BSP που επιτρέπει σ’όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ΙΑΤΑ να εκδίδουν και να πωλούν εισιτήρια της Cobalt Air.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.