Παραλίγο τραγωδία στο Λιμάνι Χίου. Γνωστή επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού παρασύρεται από κάβο γιωτ και σώζεται από τους θαμώνες των καταστημάτων της προκυμαίας(Βίντεο)

Παραλίγο τραγωδία  το απόγευμα του Σαββάτου 13 Αυγούστου στο λιμάνι της Χίου.

Μέσα σε δευτερόλεπτα  η ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου, Αργ. Σπ. , που δραστηριοποιείται και σε πρακτορεύσεις πλοίων προς Οινούσσες αλλά και τα απέναντι Μικρασιατικά Παράλια, βρέθηκε να παλεύει για την ζωή της μέσα στο λιμάνι της Χίου παρασειρόμενη από ιβιλάι κάβου που πριν λίγο είχε ρίξει μεγάλο γιωτ  προσπαθώντας να πλαγιοδετήσει στην προκυμαία.

Πως έγιναν τα πράγματα σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Περί της 19.οο του Σαββάτου 13 Αυγούστου το μεγάλο γιωτ ρίχνει ιβιλάι το οποίο πέφτει στο οδόστρωμα της παραλιακής οδού και μπλέκεται στο σώμα ενός δίκυκλου που περνούσε από εκεί. Ο αναβάτης και το δίκυκλο σωριάζονται κάτω. Το ιβιλάι ελευθερώνεται με δύναμη και στην επιστροφή προς το γιώτ μπλέκεται με ταχύτητα στο σώμα της άτυχης επιχειρηματία η οποία βρίσκονταν επί του πεζοδρομίου(μπαβέδες) με αποτέλεσμα να την παρασύρει μέσα στο νερό πέφτοντας από αρκετό ύψος μέσα στο λιμάνι. Πιθανόν να ήταν ακόμη μπλεγμένη με το σχοινί όταν άμεσα επενέβησαν θαμώνες αλλά και εργαζόμενοι από τα παρακείμενα καταστήματα και την ανέσυραν από την θάλασσα σε κατάσταση σοκ. Η γυναίκα είχε εκδoρές στην πλάτη και στα άκρα.  Άμεσα ήρθε το ΕΚΑΒ στο οποίο αρνήθηκε η κα Α.Σπ. να επιβιβαστεί και να μεταβεί στο Νοσοκομείο Χίου. Για τα ακριβή αίτια και συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί έρευνα η Ασφάλεια του Λιμενικού Σώματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.