Παρουσίαση των έργων που έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται στην διαδικασία υλοποίησης από τον Δήμαρχο Χίου κο Σταμάτη Κάρμαντζη

 

Παρουσίαση των έργων που έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται στην διαδικασία υλοποίησης πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Χίου κος Σταμάτης Κάρμαντζης μαζί με όλους τους Αντιδημάρχους και τους επικεφαλής Δημοτικών Οργανισμών.

Ο κος Δήμαρχος στην εισήγηση του είπε: “Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από τότε που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου Χίου, ένα στοίχημα με πολλές προκλήσεις και διαρκή αγώνα έργων που αλλάζουν την Χίο μας και την οδηγούν στην σύγχρονη εποχή. Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός προχωρά αποφασιστικά και με αμείωτο ρυθμό από τα απαραίτητα έργα της καθημερινότητας μέχρι τα μεγάλα και καθοριστικά. Προχωράμε με ταχύτατους ρυθμούς το Αεροδρόμιο, τον Κεντρικό Λιμένα Χίου (το μάστερ πλαν), αντιπλημμυρικά έργα, έργα οδοποιίας, λιμενικές υποδομές, με υπεύθυνη και σταθερή διαχείριση στο Μεταναστευτικό και Προσφυγικό ζήτημα, ένα ζήτημα που πόνεσε την Χίο και που ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή σταθερά και υπεύθυνα ακολουθούν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν με γνώμονα το συμφέρον της Χίου και των Χιωτών.

Πρέπει βέβαια να έχουμε στο μυαλό μας ότι το πρόβλημα ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον όσο υπάρχει αναστάτωση στον χώρο της Μέσης Ανατολής ή η κλιματική κρίση που και αυτή είναι μπροστά μας.

Να συνεχίσω και να αναφερθώ σε άλλα από τα έργα μας σε εξέλιξη: η βελτίωση σχολικών υποδομών, ενίσχυση του Αθλητισμού και του Πολιτισμού με τις ανάλογες ενισχύσεις στα Σωματεία με πίστη στις Παραδόσεις και στις Αξίες του τόπου μας, μέτρα για τον κορωνοϊό και την πανδημία που τόσο καιρό αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και που, αν και δεν έχει τελειώσει ακόμη, αντιμετωπίσαμε εδώ στην Χίο με εξαιρετική επιτυχία.

Η Χίος πιο φωτεινή από ποτέ και με την στήριξη στους τοπικούς μας καλλιτέχνες, με ανοιχτές πόρτες για τους δημότες μας, μια προεκλογική δέσμευση που τηρούμε κατά γράμμα. Είναι ένας Δήμος με ανοιχτές πόρτες για όλους πολύ περισσότερο για τις ευπαθείς ομάδες, με σεβασμό στο περιβάλλον, βρίσκοντας πάντα βιώσιμες και φιλικές προς αυτό λύσεις. Η αυτοδιοίκηση ασχολείται για πρώτη φορά σοβαρά με την ανακύκλωση η οποία γίνεται πραγματικότητα. Με όραμα και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, βασική μου προτεραιότητα η Χίος να γίνει μια σύγχρονη και βιώσιμη πόλη. Προχωράμε στο μέλλον, χτίζουμε την νέα Χίο γιατί εμείς και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε!”

Στη συνέχεια ο κος Δήμαρχος δήλωσε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και ότι μια μέρα χαράς σαν την σημερινή δεν θα ήθελε να ασχοληθεί καθόλου με το γκρίζο και τις αντιπολιτεύσεις οι οποίες κρατούν ένα τσαπάκι και προσπαθούν να γκρεμίσουν και να αμαυρώσουν αυτά που χτίζει η Δημοτική Αρχή.

Στην συνέχεια πήραν την σκυτάλη οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Οργανισμών οι οποίοι παρουσίασαν συνοπτικά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και όχι μόνο.

Βίντεο Παρουσίασης Διετίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.