Περιοριστικά μέτρα στον Εμπορειό λόγω της διεξαγωγής κολυμβητικών αγώνων

Την ανάγκη λήψης περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία και την αγκυροβολία σκαφών στην θαλάσσια περιοχή «Εμπορειός» της  Δ.Ε. Μαστιχοχωρίων έλαβε η Κεντρική Λιμενάρχης Χίου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. (Τ) Αργύρη Ειρήνη  λόγω της διεξαγωγής κολυμβητικών αγώνων που διοργανώνει ο Μορφωτικός Συλλόγος Πυργίου «Γ. Θεοτοκάς». Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χίου απαγορεύεται η κυκλοφορία και αγκυροβολία σκαφών και θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθώς και κάθε άλλη δραστηριότητα στην θαλάσσια περιοχή του «Εμπορειού» και συγκεκριμένα στο χώρο του λιμένα από τον υφιστάμενο προβλήτα και νότια κατά μήκος της παραλίας.
Η ως άνω απαγόρευση ισχύει για την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και από ώρα 09:00΄ έως την 12:30΄. Οι παραβάτες της παρούσας , ανεξάρτητα αν συντρέχουν αστικές και ποινικές ευθύνες, από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.