ΠΕΣ-ΝΑΤ ΧΙΟΥ|| Ανοικτή Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. ΜΑΡΚΟ.

 

 

Σεβασμιότατε,

Είναι γνωστόν τοις πάσι η ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη που διακατέχετε για τους Ναυτικούς και τις οικογένειές των, την οποία δείχνετε έμπρακτα και φανερά με τις παρεμβάσεις σας.

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας, για την αναφορά και πρόταση στο πάγιο και δίκαιο αίτημα όλης της Ναυτικής Οικογένειας της Χίου, για την τοποθέτηση Ιατρών στον Οίκο Ναύτη Χίου, στην συνάντηση που είχατε με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κωνσταντίνο Κατσαφάδο την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Θεωρούμε Θεία ευλογία να βιώνουμε την εγγύτητα της πατρικής σας παρουσίας, το αδιάπτωτο ενδιαφέρον και την διαρκή μέριμνα σας στα καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε στην δύσκολη για την πατρίδα μας οικονομική και υγειονομική συγκυρία.

Η συνεχής σας έμπρακτη αγάπη και στήριξη, μας δίνει το δικαίωμα να αντλούμε δύναμη από το πρότυπο της ευαγγελικής σας αυτοπροσφοράς”.

 

Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση

Στυλιανός Κουμπιάς
Πρόεδρος Δ.Σ ΠΕΣ-ΝΑΤ ΧΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.