Πετροβάμβακας – πάει τη θερμομόνωση σε άλλο επίπεδο!

 

Η εξωτερική θερμομόνωση θωρακίζει το κτίριο, γλιτώνει λεφτά για μία ζωή. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα προσφέρει άριστη θερμομόνωση χειμώνα-καλοκαίρι. Πυροπροστασία, που φτάνει και τα 120 λεπτά. Εξαιρετική ηχομόνωση με απορρόφηση των εξωτερικών θορύβων.

Η ενεργειακή κρίση δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Η εισβολή στην τσέπη μας είναι γεγονός και όπως έχουν τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει (το αντίθετο μάλιστα) με όλα όσα συμβαίνουν διεθνώς μία νέα κρίση σύντομα.

Μία μόνιμη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων είναι η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη. Αυτή την εποχή έχεις τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσεις την επένδυσή σου και από το Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2021!

Η εξωτερική θερμομόνωση με πετροβάμβακα, δίνει λύση-πακέτο & ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

  • Εξαιρετική θερμομόνωση χειμώνα-καλοκαίρι, γλιτώνεις πολλά λεφτά για 1 ζωή
  • Ασφάλεια, άκαυστο υλικό µε µεγάλη πυραντίσταση, μέχρι και 120 λεπτά
  • Εξαιρετική ηχομόνωση με απορρόφηση όλων των εξωτερικών θορύβων
  • Αντοχή στις δονήσεις, στο χρόνο, σημαντική μείωση εξόδων συντήρησης

Η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη έχει 12 μυστικά εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων .

Οι ειδικοί της αγοράς έχουν 6 πολύ σημαντικά tips για την εξωτερική θερμομόνωση που πρέπει να προσέξεις και από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή με πετροβάμβακα!

Συνοπτικά:

  1. Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης έχει ως κύριο προσανατολισμό τη θερμική θωράκιση του κτιρίου. Κατά συνέπεια η προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων μέσα από τη μείωση του πάχους του θερμομονωτικού υλικού όχι μόνο δεν δημιουργεί οικονομικό όφελος, αλλά αντιθέτως υπονομεύει τον αρχικό σου σκοπό. Πράγματι, σε σχέση με το συνολικό κόστος του συστήματος το κόστος του θερμομονωτικού υλικού είναι το μικρότερο και μία μείωση του πάχους του συνήθως «εξοικονομεί» από το κόστος κατασκευής μόλις από 1-3 το πολύ ευρώ/τετραγωνικό μέτρο.

 

  1. Το σύστημα που θα επιλέξεις πρέπει να «αναπνέει»!

 

  1. Η επιλογή του θερμομονωτικού υλικού πρέπει να γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου. Για παράδειγμα, μία ιδιαίτερη ανάγκη για αυξημένη πυροπροστασία της τοιχοποιίας καθιστά αναγκαία την επιλογή του πετροβάμβακα.

 

  1. Για την επιλογή του πάχους του θερμομονωτικού υλικού είναι σημαντικό να γνωρίζεις τη κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

 

  1. Οι εξοχές του κτιρίου (μαρκίζες, βεράντες, στηθαία κλπ) πρέπει επίσης να θερμομονώνονται για την αποφυγή θερμογεφυρών.

 

  1. Σε κάθε περίπτωση επίλεξε ένα πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής ή ένα εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία που παράγει ή αντιπροσωπεύει το σύστημα που θα διαλέξεις για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και κακοτεχνιών.

Συμπέρασμα

Η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη, είναι μία μόνιμη λύση εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Τώρα που ξέρεις, τι λες; Θα προτιμήσεις τον πετροβάμβακα;

Πηγή: 4green.gr

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.