Πιθανή η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από Σύριζα

Προς διάλυση οδεύει ο Σύριζα με τον κ. Κασσελάκη να διοικεί ολιγαρχικώς το κόμμα, κι αυτό φαίνεται από ακόμη μια πιθανή αποχώρηση, αυτή της ομάδας Αχτσιόγλου. Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε Πανελλαδική τηλεδιάσκεψη των στελεχών της ομάδας με σκοπό να μελετήσουν τις επόμενες πράξεις τους. Στελέχη που παρακολούθησαν την τηλεδιάσκεψη δηλώνουν ότι:

«Η κοινή εκτίμηση είναι ότι με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης. Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους. Δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνομωσίας και προσωπικές επιθέσεις. Η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.