Πραγματικός Σεισμός στην πλατεία της Χίου Νικολάου Πλαστήρα ή Βουνακίου

 

Γελάει όποιος βλέπει ,ακούει και διαβάζει εδώ και μια εβδομάδα για την σημερινή ομαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της ακροαριστερόστροφης αντιπολίτευσης συνδικάτων και συλλόγων που τις τελευταίες μέρες είχαν κατακλύσει όλες τις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και ΜΜΕ από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα με εξαγγελίες των κομματικών μανιφέστων του ΚΚΕ και όλων των ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας πολιτικών και εξαφτέρυγων!
Άκουγα χθες από φιλικό ραδιόφωνο τον Γεώργιο να απαγγέλει το ποίημα του κομματικού φυλλαδίου που είχε στα χέρια του και γελούσα μέχρις σκασμού!
Μα αυτοί όλοι οι άνθρωποι που έχουν κάποια επί πλέον μόρφωση δεν βλέπουν δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται επί τόσα χρόνια γελοίοι στην κοινωνία της Χίου πού προσκαλούν και προκαλούν τον Λαό σε συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις και δεν πετάει κουνούπι παρά μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι δέκα έως δεκαπέντε μόνιμα προεδρία όλων των Συνδικαλιστικών φορέων και σωματείων με ένα ή δύο πανό απλωμένα για να φαίνονται πολλοί;
Οι φωτογραφίες μιλούν από μονές τους πού δεν τις έβγαλα εγώ αλλά τις πήρα από φιλικές προσκείμενες σ’ αυτούς ηλεκτρονικές ιστοσελίδες που δειλά δειλά έγραψαν και δύο λόγια παρηγοριάς!
Εγώ λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας δεν πολυκυκλοφορώ μέχρις ότου κάνω το εμβόλιο που επιτέλους πλησιάζουν οι μέρες της ηλικίας μου των 74 χρονών!
Και όπως γράφω στον τίτλο του άρθρου μου έγινε ο μεγάλος και θορυβώδης Σεισμός που βούλιαξε και καταποντίστηκε η Πλατεία Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα από την λαοθάλασσα των ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστών πού υπήρξε το αδιαχώρητο…όποιος έχει μάτια βλέπει τρεις κι ο κούκος δηλαδή οι μονίμως 10 έως 15 πρόεδροι γραμματείς και Φαρισαίοι οι κηφήνες του Δημοσίου που τους πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο και ο Ελληνικός λαός και δημιουργούν αναμπουμπούλα και αναστάτωση και στις μεγάλες πόλεις συνωστίζονται και εξαπλώνεται η πανδημία του Κορωνοιού με αποτέλεσμα την κλεισούρα και καραντίνα όλου του Ελληνικού λαού !
Αυτή ήταν η πολυδημοσιευμένη εξαγγελθείσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από όλες τις παρατάξεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΑΔΕΔΥ.. ΠΑΜΕ.. ΟΛΜΕ.. ΕΛΜΕ.. ΑΜΕΑ.. Συνταξιούχων ΕΦΚΑ και όποια άλλη οργάνωση ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας υπάρχει με τους ίδιους και ίδιους κηφήνες δηλαδή τρεις κι ο κούκος…γελάει και το παρδαλό κατσίκι!
Καλό απόγευμα με γέλια ..κλάματα και Χαρά για την σημερινή κατάντια!
Χίος 20 Μαρτίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.