Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις προέκυψε νέα δομή στη Λευκωνιά!

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Χίου
Στο μισθωτήριο συμφωνητικό μεταξύ Υπουργείου Μετανάστευσης και συγκροτήματος “ΑΛΗΘΕΙΑ”  είναι ξεκάθαρο οτι πρόκειται για νέα δομή “φιλοξενίας” η για τη στέγαση της Υπηρεσίας Ασύλου όπως είχε ομολογήσει ο κύριος Μηταράκης! Ο εμπαιγμός και η πολιτική εξαπάτηση δεν έχουν τέλος!
 Συγκεκριμένα δεν προκύπτει πουθενά η σύνδεση της μίσθωσης και η λειτουργία της δομής με την ανάγκη για καραντίνα / περιορισμό νεοεισερχομένων λόγω πανδημίας και δεν ορίζεται ότι αυτή θα λήξει αν παύσει αυτή η ανάγκη.
Ελπίζουμε  οι κύριοι Κάρμαντζης και Βουρνούς που έδωσαν  το πράσινο φως στον κύριο Μηταράκη να είναι  ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα…
Εδώ τμήμα της ανακοίνωσης Κάρμαντζη τη μέρα της ψηφοφορίας στο Δ.Σ….  ” η Σύμπραξη Δημιουργίας προτείνει ο χώρος του περιορισμού προσφύγων μεταναστών (καραντίνας) λόγω της πανδημίας να έχει αυστηρώς προσωρινά χαρακτηριστικά και να μην παρουσιάζει μορφή δεύτερης δομής αλλά να προσφέρει την αναγκαία φροντίδα.”
Τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή από αυτά που τελικά έγιναν!
Τώρα σιωπή;;

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.