Προβολή της Χίου στο COSMOTE TV/HISTORY με τη συνεργασία του ΑΡΤΙΟΝ

Σήμερα Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE TV/HISTORY το ντοκυμανταίρ “ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ” , που δημιούργησαν η Rrime Time T.V. και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και έχει ως θέμα την ιστορία της Εκπαίδευσης στην Ελλάδα από την Άλωση μέχρι τις μέρες μας.

Στο πρώτο επεισόδιο ένα μεγάλο μέρος είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση στη Χίο, μετά από συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΤΙΟΝ και των συντελεστών της εκπομπής που είναι ο κ. Κ. Στοφόρος (σεναριογράφος-παρουσιαστής), ο κ. Σ.Λαμπρόπουλος (σκηνοθέτης) και η Δρ. Ευαγγελία Κανταρτζή (επιστημονική επιμέλεια και παρουσίαση).

Τα γυρίσματα στη Χίο, που πραγματοποιήθηκαν πέρσι το καλοκαίρι  στο 1ο Γυμνάσιο Χίου, τη Βιβλιοθήκη Κοραή, το Σχολικό Μουσείο των Λιβαδίων και αλλού, θα προβληθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους στο πρώτο επεισόδιο, ενώ και στα επόμενα επεισόδια η Χίος θα είναι “παρούσα”.  Ήδη στο τρέϊλερ της COSMOTE TV που εχει δοθεί στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται και σκηνές από τα γυρίσματα στο νησί μας , καθώς και στο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε.

Θεωρώντας ότι η παρουσίαση της Χίου στο μεγάλης τηλεθέασης τηλεοπτικό κανάλι θα αποτελέσει , εκτός από προβολή της ιστορίας της εκπαίδευσης στο νησί μας και τουριστική προβολή, χωρίς μάλιστα να απαιτηθεί κάποιο χρηματικό ποσόν , εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην COSMOTE TV, στους συντελεστές της εκπομπής και σε όσους από το νησί μας συνέβαλαν στην προσπάθειά μας αυτή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.