Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Π.B.A και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης Βοσκοτόπων από την Περιφέρεια

 

Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και   του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκπόνηση των Σχεδίων Διαχείρισης Βοσκοτόπων από την Περιφέρεια, υπέγραψαν την Παρασκευή 16.04.2021 στην Αθήνα,  ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης με τον αρμόδιο Υπουργό Σπήλιο Λιβανό.

Στην συνάντηση παρευρέθη και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος. Πέραν των υπογραφών της σύμβασης, ο Περιφερειάρχης και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης είχαν την ευκαιρία να θέσουν και να συζητήσουν  με τον Υπουργό ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες στο Βόρειο Αιγαίο. Επιπλέον ο Περιφερειάρχης έθεσε και άλλα τρέχοντα τεχνικά ζητήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.