Προεκλογική ομιλία Βίτσα στην Πακιστανική Κοινότητα…υπόσχεται Ιθαγένεια και μας καλεί να μάθουμε ουρντού (video)

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας διότι δε θα μπορούσε να τους μιλήσει στα ουρντού.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία μεταφραστή μίλησε στο ενθουσιασμένο κοινό για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών… ο κ.Βίτσας και ενημέρωσε ότι το προσεχές διάστημα θα πάει στο Ισλαμαμπάντ, προκειμένου «να λύσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια στο Πακιστάν, για να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα».

Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε περάσει πολλά για να έρθετε στην Ελλάδα. Πολλοί σας εκμεταλλεύτηκαν, πολλοί μπορεί να σας εκμεταλλεύονται και ακόμα. Πολλοί εκμεταλλεύονται και αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται τα τελευταία χρόνια. Πόσες φορές δεν φοβηθήκατε όταν είδατε την Αστυνομία στο δρόμο, πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε σε κρατητήρια χωρίς να έχετε κάνει τίποτα. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε» τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Βίτσας είπε «από εσάς θέλω να μας βοηθήσετε για να βοηθάμε ακόμη περισσότερο. Να μην ανεχόσαστε τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Μαζί να τα αντιπαλέψουμε. Χωρίς φόβο, αν έχετε κάποια ανάγκη, να απευθυνθείτε στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Είτε για για την άδεια παραμονής, είτε για τα ζητήματα υγείας, είτε για τα ζητήματα δουλειάς».

Και το τελευταίο:«Μάθετε ελληνικά, μάθετέ μας ουρντού» δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.