Προσοχή! Εξαπατούν πολίτες λέγοντας ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του Δήμου Χίου και ζητούν χρήματα

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου πρόσφατα δέχθηκε καταγγελίες σχετικά με προσπάθεια εξαπάτησης των δημοτών. Συγκεκριμένα,  επιτήδειοι προτρέπουν δημότες να καταβάλουν χρήματα για οικονομική ενίσχυση συμπολιτών μας, επικαλούμενοι την  υπηρεσία ή τον αντιδήμαρχο Γ. Πατεριμό.

Ο Δήμος Χίου και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου ενημερώνουν ότι ουδέποτε έχουν ζητήσει από πολίτες να συγκεντρώσουν χρήματα με δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό.  Προσκλήσεις για συγκέντρωση ειδών, τροφίμων ή για άλλες δράσεις, γίνονται με δελτία τύπου τα οποία απευθύνονται στο σύνολο των δημοτών.

Ενημερώνουμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης των επιτήδειων και σε κάθε περίπτωση μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση στα τηλέφωνα: 2271350055, 2271350056, 2271350057, 2271350059.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.