ΠΡΟΣ τόν Εξοχότατο Κύριο Πρόεδρον της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

…….Αξιοσέβαστε κύριε Πρόεδρε ! …..Είμαι ένας Ενεργός Πολίτης 72 χρονών και έχω βγει πλέον έξω από τα ρούχα μου με την τραγελαφική κωμωδία που παίζετε εις βάρος του Κύρους της Δικαιοσύνης ,των Δικαστών και Εισαγγελέων και του Υπερήφανου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

Διαβάζοντας το βιογραφικό και το τί ευκολίες έχουν προσφέρει απλόχερα οι κυρίες, κυρίες διοριζόμενες νέες ανώτατες δικαστήνες προς τα θελήματα των απερχόμενων καρεκλοκένταυρων κυβερνώντων, νομίζω ότι συντελείται στο τόπο μας πολιτειακό πραξικόπημα το οποίο μόνο εσείς μπορείτε να απεμπολήσετε!

Εάν πράγματι οι κυρίες ανώτατες Δικαστήνες δεν είναι εγκάθετα ανδρείκελα της αριστερόστροφης πολιτικής νομενκλατούρας, δεν θα πρέπει να αποδεχτούν τις δωτές Ανώτατες θέσεις της Δικαιοσύνης για να προφυλάξουν και το Κύρος της Δικαιοσύνης και την προσωπική τους Αξιοπρέπεια!

Όλο αυτό το Κυβερνητικό συνονθύλευμα μέχρι τέλους προσπαθεί με κάθε τρόπο να διχάζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Στο χωριό μου λέμε μια παροιμία: Όταν ο γάιδαρος ψοφά, τότε του σηκώνεται! : … Με όλες αυτές τις άτοπες και άνομες ενέργειες δεν καταλαβαίνουν! ή είναι θεόστραβοι και τυφλοί ότι ο Έλληνας τις βλέπει πλέον ολοκάθαρα και θα τούς στείλει στο Πύρ το εξώτερον ! ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουμε μπλέξει με τυχοδιώκτες και ανεγκέφαλους τραμπούκους που κάθισαν στον σβέρκο μας και βλέποντας το κύκνειο άσμα που είναι υποχρεωμένοι να υποστούν και την πανωλεθρία που ακολουθεί τούς έχει πιάσει πανικός, τρεμούρα και τεταρταίος πυρετός για το μέρος πού πρέπει να βρουν για να κρυφτούν από την κατακραυγή τού Ελληνικού Λαού!

Γι’ αυτό αξιότιμε κύριε Πρόεδρε ορθώστε το Πολιτικό σας Ανάστημα και ως έμπειρος Συνταγματολόγος προβείτε στις νόμιμες και ηθικές ενέργειες για να μην γραφτεί με μελανά γράμματα το όνομα σας στην νεότερη ΙΣΤΟΡΙΑ του Ελληνικού Έθνους!
Με Σεβασμό και τιμή στο Αξίωμα σας !

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ !!!

Χίος, ώρα 04.25 Πρωτομηνιά 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ……

Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.