Πρωτοβουλία για τη Χίο: Η καταγγελία των εργαζομένων για πρακτικές περασμένων δεκαετιών στη δ/ση καθαριότητας ζητά άμεσες απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.

Οι καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, θέτουν πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της Δ/σης καθαριότητας από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και ζητούν άμεσα απαντήσεις.

Εκτός από τα ζητήματα της ορθής διαχείρισης προς όφελος του έργου της υπηρεσίας, το πρωτοφανές και άκρως ανησυχητικό είναι ότι αναφέρονται απειλές και τιμωρητικές πρακτικές περασμένων δεκαετιών.

Η άσκηση του ελέγχου για την παραγωγικότητα της υπηρεσίας που είναι χρέος του Αντιδημάρχου δεν έχει καμία σχέση με προσωπικές απειλές, και εγκαθίδρυση “συστημάτων ημετέρων” που καταγγέλλονται.

Η καθημερινότητα του δημότη, η καθαριότητα των χώρων και η οικονομία στη διαχείριση των πόρων επιβάλλει σεβασμό στη λειτουργία της υπηρεσίας, βελτίωση, ορθή κατανομή του έργου και ασφαλώς σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα του προσωπικού.

Καλούμε τον κο Αντιδήμαρχο να λειτουργήσει σύννομα, σύμφωνα με τον οργανισμό, παραγωγικά για τον δημότη, αλλά και με σεβασμό στην προσωπικότητα των εργαζομένων.

 

Χίος, 21/5/2020

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.