Πρόσκληση για συμμετοχή σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το Ίδρυμα ” Μαρία Τσάκος “

 

Αγαπητοί, Καλημέρα σας,

Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με την συμμετοχή του Ομίλου μας στην Χίο στο σεμινάριο του KIDS SAVE LIVES την Δευτέρα 7/11/2022 και ώρες 18:00 -21:30.

Το KIDS SAVE LIVES, είναι μια ανθρωπιστική Οργάνωση, που μετά την εκπαίδευση 100.000 παιδιών από το 2010, πλέον εκπαιδεύει και ενήλικους με μοναδικό στόχο να μάθουμε ΟΛΟΙ πως μπορούμε να σώσουμε μια ζωή!

Νιώθοντας την ανάγκη να ανταποκριθούμε και να δράσουμε μαζικά, σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε δωρεάν να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες ΚΑΡΠΑ καθώς και θα ενημερωθούμε για την σωστή χρήση Απινιδωτών, που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους καθώς και τα σημεία που είναι τοποθετημένοι στο νησί μας.

 

Στόχος μας να συμμετέχουμε όλοι ενεργά και να εκπαιδευτούμε!

Για την συγκεκριμένη δράση  θα γίνει live streaming από την σελίδα του Ιδρύματος στα social media.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Ημερομηνία: Δευτέρα 07.11.2022

Ωρα: 18:00 – 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:45, με κλειστά μικρόφωνα και κάμερες)

Link σύνδεσης WEBEX: https://tinyurl.com/y2fhdfga  |  εναλλακτικά επιλέξτε:  https://tinyurl.com/bdw86rf8

 

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  |  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  1. Πριν την συμμετοχή σου στην εκπαίδευση, συνιστούμε να παρακολουθήσεις το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής: https://tinyurl.com/62ayz7cw, το οποίο διδάσκει την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής από τους παρευρισκόμενους (προαιρετικά επίλεξε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας)
  2. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ, ιδανικά άνω των 11 ετών – αλλά και μικρότερα υπό προϋποθέσεις: Μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους ένα Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα ή Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Απινιδωτή με απλά υλικά του σπιτιού, παίζοντας & δημιουργώντας τον σπιτικό σας Σταθμό Πρώτων Βοηθειών, έτσι ώστε να δουν τις Πρώτες βοήθειες με διασκεδαστικό τρόπο. Κατέβασε τις οδηγίες από εδώ: https://kidssavelives.gr/diasosi/
  3. Πληροφορίες για την προσωπική σου αυτοαξιολόγηση και τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ με το όνομα σου, θα δοθούν από τους εισηγητές ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του σεμιναρίου. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία στην παραλαβή της βεβαίωσης παρακαλούμε επικοινώνησε εδώ: certificate.kidssavelives@gmail.com
  4. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να συμμετάσχεις, επικοινώνησε εκ νέου με το KIDS SAVE LIVES για να δοθεί νέα ημερομηνία, στο edu@kidssavelives.gr
  5. Κατέβασε δωρεάν το app iSAVElives, κυριολεκτικά σώζει ΖΩΕΣ: https://kidssavelives.gr/isavelives/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.