Πρόσκληση σε ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με την πιλοτική εφαρμογή προδιαγεγραμμένου πυρός στη Χίο.

Το WWF Ελλάς, το Ινστιτούτο Δασικών Μεσογειακών Οικοσυστημάτων-ΕΛΓΟ Δήμητρα, η Διεύθυνση Δασών Χίου και η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου «Όμικρον» σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για το έργο πρόληψης δασικών πυρκαγιών με τίτλο: «Πιλοτική εφαρμογή προδιαγεγραμμένης καύσης στη Χίο για τη διαχείριση της καύσιμης ύλης και τη μείωση της έντασης των δασικών πυρκαγιών»

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19.00, στην αίθουσα «Ανδρέας Αξιωτάκης» του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου «Ο ΦΑΡΟΣ» (Καραμανή 14, Χίος).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου και την υποστήριξη της P&G

Λόγω των υγειονομικών περιορισμών κορονοϊού SARS COV-2, η είσοδος θα επιτραπεί με χρήση μάσκας και μόνο με την επίδειξη:

Πιστοποιητικού εμβολιασμού που έχει ολοκληρωθεί προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά από αυτόν ή διαγνωστικού ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού SARS COV-2 (rapid test) τις τελευταίες 48 ώρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.