Πρόταση Κάρμαντζη για μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω κορονοϊού

Με δεδομένη την πεποίθηση του Δημάρχου Χίου ότι ο Δήμος είναι το σπίτι του Δημότη, με ανοιχτές πόρτες και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάθε ανάγκη και περίπτωση, ενόψει των παρεπόμενων συνθηκών που έχει δημιουργήσει στον οικονομικό τομέα η πανδημία του κορονοϊού, ανοίγεται μία ακόμα μεγαλύτερη αγκαλιά για εκείνους τους συμπολίτες των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα επλήγη.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης με διαρκή ευαισθησία για τον επιχειρηματικό κλάδο, τους εργαζομένους αλλά και τους καταστηματάρχες, προβαίνει στην εισήγηση πρότασης στο σημερινό επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο με την οποία προτείνεται η απαλλαγή των επιχειρήσεων που λόγω του κορονοϊού διέκοψαν ή περιόρισαν τη λειτουργία τους από τα αναλογούντα τέλη για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ισχύουν οι περιορισμοί, με ποσό απαλλαγής 50%. Επιπροσθέτως, θετική είναι η ανταπόκριση του αιτήματος των καταστηματαρχών εστίασης για την επέκταση του χώρου για την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις των δύο μέτρων στο πλαίσιο της διασφάλισης των υγειονομικών μέτρων ενάντια στη διασπορά της πανδημίας.

Όλοι μαζί ξεκινάμε πάλι με δύναμη και αισιοδοξία την επιστροφή στην κανονικότητα, στηρίζοντας την τοπική μας αγορά, τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας, με κάθε τρόπο και μέσο!

Μένουμε ενωμένοι, μένουμε ασφαλείς!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.