Ραγδαίες εξελίξεις στα Σεπόλια: Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά

 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με το OPEN συνελήφθη ο πατέρας της ανήλικης, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών.

Από τα 8 παιδιά της οικογένειας μόνο τα δύο είναι ενήλικα. Τα ενήλικα παιδιά μένουν μαζί με την γιαγιά τους, ενώ τα 6 ανήλικα με εντολή εισαγγελέα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας, στον εισαγγελέα η 37χρονη

Ραγδαίες για ακόμα μία ημέρα οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Την Τετάρτη συνελήφθη και η μητέρα της, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι ηλεκτρονικές συσκευές «έκαψαν» τη γυναίκα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των προσώπων που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν με τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη με την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, με τα στοιχεία που την «έκαψαν» να είναι ένα χρηματικό έμβασμα που εντοπίστηκε στον λογαριασμό από άτομο που φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος του παιδιού και μία (τουλάχιστον) τηλεφωνική συνομιλία που φέρεται να είχε και κρίθηκε ύποπτη.

Παράλληλα, δεν περνάει απαρατήρητη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η στάση της απέναντι στις αποκαλύψεις, αλλά και το ότι σαν μητέρα δεν φαίνεται να έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τις κινήσεις της μόλις 12 ετών κόρη της ημέρα και νύχτα.

Σήμερα η 37χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, αλλά και για το τι λέει στους αστυνομικούς. «Δεν την περιμέναμε την εξέλιξη. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε να δούμε τη δικογραφία και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Μάθαμε ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες» είπε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Αναφορικά με τα δύο εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου τόνισε ότι «δεν ήξερε για τα εμβάσματα η μητέρα. Προφανώς, είχε σχέδιο ο κατηγορούμενος για να την ενοχοποιήσει».

Σε ερώτηση για τη μητέρα της 12χρονης και σε τι κατάσταση είναι στη ΓΑΔΑ, η συνήγορος είπε: «Η μητέρα κλαίει. Λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».

«Βρέθηκαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μητέρα της 12χρονης με τον κατηγορούμενο. Χωρίς να έχουμε πάρει την δικογραφία, υπάρχουν και δύο εμβάσματα που είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά, (20 με 25 ευρώ).

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, δεν θεωρώ ότι θα έχουμε να κάνουμε μόνο με τους δύο κατηγορούμενους. Νομίζω ότι θα είναι και άλλοι κατηγορούμενοι. Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η μητέρα οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Γι’ αυτό και το ένταλμα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Oι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης , του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, θα γίνουν «φύλλο και φτερό» και αν εντοπιστούν ποσά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, είναι πιθανό να οδηγηθούν στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου , μετά την σύλληψη της 37χρονης, που χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.