ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ… Γράφει η Αγγελική Αναστ. Τριπολίτη

 

Ρατσισμός, σύμφωνα με το GOOGLE, είναι η ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ότι οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, αλλά διαχωρίζονται σε ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ και ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ, διακρινόμενοι είτε από το ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, την ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ, το ΦΥΛΟ, είτε από τον ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ κλπ.

Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, που έχει δώσει την ΑΡΧΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ στη λέξη, ιταλικά (ράτσα/razza =-φυλή), είναι ο ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

Οι ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ πιστεύουν σε βιολογικές διαφορές μεταξύ των φύλων, βάσει των οποίων και προσδιορίζουν αυτές σε ανώτερες και κατώτερες… Ως εκ τούτου, με τη θεωρία αυτή, υποστηρίζουν ότι η φυλή με συγκεκριμένα (ανώτερα) εξωτερικά ή ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, έχει το δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο από τις άλλες!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δηλώνω ΥΠΕΡΑΝΩ και ΑΝΩΤΕΡΗ ρατσισμού, και πολλοί δηλώνουν μη ρατσιστές (χαρακτηριστικά θα μιλήσω και για άτομα συγγενείς εξ αίματος, που έχουν γράψει κείμενο εναντίον των ΛΟΑΤΚΙ και με έκαναν να τα πάρω στο κρανίο), αλλά παρατηρώ ότι είτε ηθελημένα είτε άθελά μας, όλοι είμεθα ρατσιστές (Προσωπικά, εγώ, με τους μακρυμάλληδες. Απλά δεν μου αρέσουν!!!).

Μπορεί να προσπαθούμε στον 21ο αιώνα στην Αθήνα να είμεθα υπεράνω, γιατί κατακρίνουμε τη νοοτροπία της επαρχίας και της κλειστής κοινωνίας, επειδή υποτίθεται ότι είμαστε σύγχρονοι και μοντέρνοι, αλλά αν μπει κανένας μαύρος, Αλβανός (γενικά από το Ανατολικό Μπλοκ, εκτός από τον Αντετοκούνμπο φυσικά που είναι δημόσιο πρόσωπο και μιγάς) ή κάποιο μέλος της οικογένειας είναι GAY, τότε όλοι οι ψεύτες και διπρόσωποι θα τρελαθούμε!!! (και φυσικά υπάρχει ανισότητα ανάμεσα στον ΑΝΔΡΑ και τη ΓΥΝΑΙΚΑ, τον ΦΤΩΧΟ και τον ΠΛΟΥΣΙΟ, τον ΧΟΝΔΡΟ και τον ΑΔΥΝΑΤΟ)!!!

ΟΛΟΙ κάνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, αλλά όλοι παρακολου­θούμε από την κλειδαρότρυπα!!! Μας νοιάζει τι εσώρουχο φοράει η καθεμιά, γι’ αυτό και όλα στη ζωή τα κάνουμε μόνο για ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ και ΕΠΙΔΕΙΞΗ… (γι’ αυτό και πολλοί δημοσιογράφοι παρατούν την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, όπως π.χ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ, και πάνε στην ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γιατί έχει πιο πολύ χρήμα)!!!

Οι χειρότεροι διπρόσωποι, είναι οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ, ιδίως από τις κλειστές κοινωνίες, που υποτίθεται ότι ο Θεός μας αγαπάει όλους και τα συγχωρεί όλα, και οι Γραφές λένε: «Πίστευε και ΜΗ ερεύνα», και μόλις μπλέξουμε με κανένα μαύρο (ή έστω με κάποιον εκτός Ελλάδος) ή αν ήμασταν ναρκομανείς ή αλκοολικοί ή GAY, κυριολεκτικά θα μας σκότωναν χωρίς να μας βοηθήσουν. Αλλά κι εμείς οι νεώτεροι το παίζουμε ανώτεροι, αλλά κατακρίνουμε και κάνουμε BULLYING στα ΑΜΕΑ και τους TRANSEXUAL (αν και υποτίθεται ότι έχουν ίσα δικαιώματα με εμάς)!…

ΛΟΑΤΚΙ: είναι το ΚΙΝΗΜΑ που αφορά τις ΛΕΣΒΙΕΣ, τους ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, τους ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ και τους ΤΡΑΝΣ (το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBTQI ή GLBT+). Και φυσικά αν κάποιος αρρωστημένα αυστηρός και πουριτανός (βασικά θρησκευόμενος γονιός) είχε ένα τέτοιο παιδί, σίγουρα θα το είχε σκοτώσει ή τουλάχιστο (το λιγότερο) θα το είχε πετάξει στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!!

Γι’ αυτό λέω, ότι οι πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, είναι οι ΠΑΛΙΟΙ, τα ΣΤΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, όσο καλοί και να το παίζουν. Κι ότι οι νεώτεροι, μόνο με τη γλώσσα την καθημερινή που χρησιμοποιούμε, κάνουμε BULLYING!!! Οπότε είναι «μ’ όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη μειώνουμε τους γονείς μας, γιατί έτσι μας μεγάλωσαν κι εμάς… ΣΤΡΑΒΑ!!! (μ’ αυτά τα απαράδεκτα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ)…

Ήθελαν οι χωριάτες που μεγάλωσαν στην επαρχία να έλθουν εδώ στην Αθήνα, να γεννήσουν και να μεγαλώσουν παιδιά, και να ζήσουν στο εξωτερικό για σπουδές και για μεταπτυχιακά, να γυρίσουν όλο τον κόσμο και να παραμείνουν με τα μυαλά του μεσαίωνα και της προπολεμικής εποχής, αυτοί και τα παιδιά τους, και να καταντήσουν ΔΙΠΟΛΙΚΟΙ ή ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ… ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ καταντήσαμε πια ή  ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ!!! Αναρωτιέμαι… Ιδού η απορία…

Προσωπικά, ΠΑΝΤΑ συμβιβάζομαι και υποχωρώ ΤΕΛΙΚΑ με τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, για να ΜΗ γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ!!! (αφιερωμένο σαν αντίδραση σ’ ένα κείμενο που έγραψε ο πατέρας μου, εναντίον των ΛΟΑΤΚΙ)!…

 

Α.Α.Τ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.