Σάββατο 21 Μαΐου μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 Αιγαίου-Συνέντευξη Προέδρων Ενώσεων Στρατιωτικών

Φιλοξενούμενοι του ΑΝΤ1 Αιγαίου και του Γιάννη Μανωλάκη θα είναι το Σάββατο 21 Μαΐου στις 12:30, ο τέως Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Συνταγματάρχης ε.α Ανέστης Τσουκαράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ., Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π) Βάιος Τσαπρούνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης  ΕΠΟΠ Χίου,  Επιλοχίας (ΠΖ) Νικόλαος Κουτσουράδης.

Η συνέντευξη γίνεται στα πλαίσια της εξωστρέφειας αλλά  της παρουσίας στο νησί μας και των άλλων δύο προέδρων οι οποίοι και έχουν ένα πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων.

Σάββατο 21 Μαΐου μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 Αιγαίου!!!

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

  1. Παρασκευή 20 Μαΐου.

-18:00   Συνάντηση με το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.ΧΙ. στα γραφεία της Ένωσης.

-19:15  Συνέντευξη του Προέδρου της ΕΣΠΕΕΧΙ και του τέως Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)

  1. Σάββατο 21 Μαΐου.

-11:00   Συνάντηση με τοπικό Βουλευτή (Χίο).

-12:30  Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντ1 Αιγαίου του τέως Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) ε.α. Ανέστη Τσουκαράκη, του Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ., Ανθυπολοχαγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη και του Πρόεδρου της Ένωσής μας, ΕΠΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Νικόλαου Κουτσουράδη.

-17:00 Ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη της Ένωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χαλκειούς.

  1. Κυριακή 22 Μαΐου.

-10:00 Σύσκεψη-απολογισμός-ανταλλαγή και καταγραφή απόψεων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.