Σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη νέα δομή μεταναστών – Κινητοποιήσεις λόγω της θεματικής συνεδρίασης

Σήμερα θα διεξαχθεί η μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ηλεκτρονικό τρόπο με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Χωροθέτηση κλειστής δομής ως του μόνου χώρου διαμονής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας, με έλεγχο και ασφάλεια και με δεδομένες τις προγενέστερες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

 

Η Συντονιστικη Επιτροπή Αγώνα συμμετέχει  σήμερα  Δευτέρα 15/2 και ώρα 6 το απόγευμα  και μέχρι τις 8  στην αυτοκινητοπομπή που διοργανώνεται  ως αντίδραση στην επιχειρούμενη ψήφιση από τη Δημοτική αρχή επιλογής χώρου δημιουργίας υπερδομής πάνω στη Χιο και συγκεκριμένα στη θέση Μπαμπακιες  στο Αιπος. 

«Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να δώσουν δυναμικό παρών στην αυτοκινητοπομπή ειρηνικής διαμαρτυρίας  σεβόμενοι τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας και τις ισχυουσες διαταξεις μετακίνησης και προφυλαξης απο την πανδημία. 

Η αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει από όλα τα χωριά της Χίου στις 5.30 και θα καταλήξει στις 6  μπροστά πίσω και γύρω  από το οικοδομικό πολύγωνο Δημαρχείο Χίου -Εργατικό κέντρο -Σούδα -ΟΤΕ-Δημαρχείο. 

Εξαιτίας των πιθανών κακών καιρικών συνθηκών  αλλά και προφύλαξης απο την πανδημία θα παραμείνουμε μεσα στα αυτοκινητα μας και την ώρα έναρξης του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναρτήσουμε στη σελίδα μας το συνδεσμο You tube απο όπου θα μπορούμε όλοι να παρακολουθούμε ζωντανα την εξέλιξη  της συνεδρίασης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.