ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ – Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΥΝΕΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!

Μια μοναδική «Νύχτα Καλοκαιριού»  χάρισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ», την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στους Χιώτες. Επί δυόμισι ώρες το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο αντηχούσε από την αισθαντική της φωνή.

Το πρόγραμμά της ήταν ένας ύμνος στον άνθρωπο, την καθημερινότητά του και τα έντονα συναισθήματα που βιώνει.  Τραγούδησε για τον πόνο, την προδοσία, τη χαρά, την αισιοδοξία, τη μοναξιά, την αλλαγή, την απογοήτευση, την απόρριψη, τον έρωτας, την αγάπη, τη φιλία.

Ακούραστη και με απίστευτη ενέργεια γοήτευσε και συνεπήρε το κοινό που σιγοτραγουδούσε μαζί της αγαπημένα τραγούδια, από την πρώτη έως και την πλέον πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά, καθώς και κλασικά λαϊκά τραγούδια που προκάλεσαν ποικιλία συναισθημάτων. Η παλινδρόμηση, από την απόλυτη θλίψη, στην απόλυτη χαρά του έρωτα που προκαλούσαν τα τραγούδια της, μας έκανε μια παρέα, με διαμεσολαβήτρια την απόλυτη ερμηνεύτρια.

Κορυφαία στιγμή της συναυλίας, όταν κατέβηκε από τη σκηνή, περπάτησε ανάμεσα στα πλήθη και έγινε ένα με τους θαυμαστές της. Αντάλλαξε ενέργεια με το κοινό, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη η ανθρώπινη επικοινωνία και η αμφίδρομη σχέση καλλιτέχνη-κοινού.

Η επιβλητική της παρουσία και το ταπεραμέντο της γέμισαν τη σκηνή και, όταν άρχισε να λικνίζεται σε ρυθμούς νησιώτικων παραδοσιακών τραγουδιών ξεσήκωσε το κοινό που χόρεψε ακόμη και Ικαριώτικο!

Όταν η συναυλία έφτασε στο τέλος της και αφού ευχαρίστησε το κοινό, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις φωνές που την καλούσαν πίσω για ένα ακόμη τραγούδι και ανέβηκε για δεύτερη φορά, με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια μοιράζοντας ακόμη περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό.

Μετά το πέρας της συναυλίας, οι θαυμαστές σχημάτισαν ουρά για να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη ευγενική και ευπροσήγορη τους υποδέχτηκε έναν έναν  για να τους χαρίσει μια αγκαλιά και ένα αυτόγραφο. Ενδεικτικό του ήθους της, και γι΄αυτό αξίζει να αναφερθεί, είναι το γεγονός πως βγήκε από το καμαρίνι της για να πλησιάσει άτομα με κινητικά προβλήματα να τους αγκαλιάσει και να τους φιλήσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.