Ο ξεσηκωμός καί τά επεισόδια της ΜΟΡΙΑ ήταν πραγματικότητα ή Σενάριο επιστημονικής φαντασίας;

Η φαντασία μου στο κρεσέντο αυτές τις δύσκολες και περιπετειώδεις μέρες και χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.  Ακούγοντας τα διάφορα πολιτικά σχόλια από τα ΜΜΕ και από αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις μου μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά εάν πράγματι ο ξεσηκωμός των λαθρομεταναστών ήταν υποκινούμενος και κατευθυνόμενος λόγω της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για την παρουσία των ΜΚΟ στους καταυλισμούς κοινώς χοιροστάσια . Κανείς δεν μπορεί να είναι υπερήφανος. Γι’ αυτήν την κατάσταση διαμονής κάθε ανθρώπινου είδους. Αλλά μήπως δεν είναι τυχαίο το γεγονός η επίσκεψη του πολιτικάντη μεγαλοχειρουργού που επί χρόνια τώρα μας έθαβε όλους τέσσερα μέτρα κάτω από την γη με μια σφαλιάρα ή με μια γροθιά; Με το πονηρό Καλλιμασιώτικο μυαλουδάκι μου και με τις λίγες χειρουργικές γνώσεις που έχω από τα νιάτα μου σκέφτηκα ότι ο εν λόγω χειρουργός στην προσπάθεια του με το τεράστιο λεκτικό του νυστέρι να ανοίξει πληγές για να ματώσουν την Κυβέρνηση και τον νέο υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη με την δημιουργία πολιτικής έντασης και αναμπουμπούλας, κατά λάθος το νυστέρι του ακούμπησε το μεγάλο διαπυημένο απόστημα και βγήκε στην επιφάνεια η μεγάλη μπόχα και δυσοσμία των παράνομων ΜΚΟ που ξεσηκώνουν και διεγείρουν τα πλήθη του μεγάλου όχλου των λαθρομεταναστών.
Άκου τώρα τι σκέφτηκε το μυαλό μου σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή είναι η πραγματικότητα των γεγονότων επειδή η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβάλλετε διεθνώς με τις καθημερινές μεγάλες επιτυχίες με όλους τους αρχηγούς των κρατών του κόσμου και θέλουν οι αντιπολιτευόμενες ομάδες του κοινοβουλίου να υποβαθμίσουν και να υποδαυλίσουν την σταθερότητα της οικονομίας και τις πολλές αναπτυξιακές προοπτικές και συμφωνίες από την διεθνή κοινότητα; Γεγονός είναι ότι η αντιπολίτευση δεν ψήφισε το νομοσχέδιο που περιορίζει τις ΜΚΟ και τους διακινητές αλλά και την πραγματική φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας που έχει ξεκινήσει και φαίνεται αυτές τις δέκα μέρες από την μηδενική εισροή και εισβολή λαθρομεταναστών. Μήπως έγινε κάποιο θαύμα ή η ενημέρωση στα απέναντι παράλια ότι η κατάσταση έχει αλλάξει έκοψε μαχαίρι την εισροή; Πάντως γεγονός είναι ότι η κατάσταση άλλαξε και τώρα πρέπει όλοι μαζί οι αιρετοί άρχοντες να βάλουν χέρι βοηθείας και να πραγματοποιηθούν οι ενέργειες της κυβέρνησης και να γίνουν τα κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών για να γίνει και η επιθυμητή αποσυμφόρηση των νησιών μας. Και μια προσωπική συμβουλή σε όλους τους κυβερνητικούς αιρετούς να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να κάνουν την πάπια γιατί οι ψηφοφόροι γνωρίζουν και συζητούν την στάση και την συμπεριφορά τους έναντι της κυβερνητικής πολιτικής! Να βάλουν πλάτη στο κυβερνητικό έργο και να αφήσουν τις παλινωδίες! Καλή φώτιση σ’ όλους σας!
Καλό βράδυ!
Χίος 6 Φεβρουαρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.