Σε δυο συνεδριάσεις προγραμμάτων ΕΣΠΑ προέδρευσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέστη στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης των δύο Προγραμμάτων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 03.07.2023  σε ξενοδοχείο της Κρατήγου και ειδικότερα της 7ης  Συνεδρίασης για το υπό ολοκλήρωση ΕΣΠΑ 2014-2020 και της 2ης Συνεδρίασης του νέου ΕΣΠΑ  2021-2027.  Παρόντες από πλευράς Περιφέρειας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στέλιος Καμπούρης,  Ειδικοί Σύμβουλοι και στελέχη της ΕΥΔ και των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης  στην ομιλία του επεσήμανε ότι η Π.Β.Α. κατέλαβε την 5η θέση σε απορροφητικότητα από τη 12η που βρισκόταν, αφ’ ότου ανέλαβε Περιφερειακή Αρχή, όσον αφορά το υπό ολοκλήρωση ΕΣΠΑ 2014-2020, στα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνει από παντού σε σχέση με την νέα αναπτυξιακή τροχιά που έχει εισέλθει η Π.Β.Α, καθώς και το σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται  για επενδύσεις όπως η αξιοποίηση του Σάρλιτζα ,  καλώντας  να καταβληθεί από όλους τους εμπλεκόμενους  προσπάθεια ώστε να απορροφηθούν οι αυξημένοι πόροι του νέου ΕΣΠΑ και των άλλων χρηματοδοτικών Προγραμμάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.