Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στον παραλιακό δρόμο του Βροντάδου

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο οδοποιίας στο Βροντάδο,  ύψους 1 εκατομ. ευρώ από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Στο έργο προβλέπεται η αντικατάσταση της ασφάλτου και η λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας από το μνημείο του Ψυχάρη μέχρι και τη συμβολή του παραλιακού με το νέο περιφερειακό δρόμο της Πόλης.

Τα συνεργεία  μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη θα έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους, με τη νέα άσφαλτο να έχει πέσει μέχρι και την περιοχή των Τριών Μύλων.

Στη συνέχεια και λόγω των γιορτών του Πάσχα θα διακοπούν οι εργασίες και θα ξεκινήσουν και πάλι μετά την εορταστική περίοδο.

«Από την σημερινή επίσκεψη στο σημαντικό έργο της παραλιακής Τάγμα Δεσπότη μέχρι Μυρσινιδι! Ένας δρόμος ολοκαίνουργιος!! Εμείς μιλάμε με το έργο μας, αποδεδειγμένα και μετρήσιμα!!! Συνεχίζουμε ασταμάτητα, γιατί και ξέρουμε, και θέλουμε, και μπορούμε! Είμαστε απλά η Σύμπραξη Δημιουργίας! Πάμε μαζί, πάμε δυνατά!!!» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.