Σκέψεις μετά τον εμβολιασμό! Μαχόμενοι ούτως ή αλλως! Γράφει ο Μάρκος Σκούφαλος

 

Εδώ και τρεις μέρες ανήκω στους εμβολιασμένους της α΄ δόσης με εμβόλιο της Astra Zeneca στο εμβολιαστικό κέντρο του Πυργίου, με άψογες διαδικασίες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
Η φιλολογία για τις παρενέργειες στο εμβόλιο μου ήταν γνωστές, αλλά πρυτάνευσε το γεγονός της στατιστικής αποτίμησης των παρενεργειών, αν τελικά αποδειχτεί ότι σχετίζονται με το εμβόλιο, με την αντίστοιχη των πιθανοτήτων νόσησης από τον κορονοϊό, που είναι σαφώς μεγαλύτερες και επίσης υψηλού ρίσκου, αν μάλιστα υποθέσουμε, ότι θα προσπαθήσεις να ζήσεις σε πλαίσια μιας υποτιθέμενης κανονικότητας, ακόμα και αν έχει επιτευχθεί ανοσία αγέλης, όταν εσύ θα παραμένεις ανεμβολίαστος.

Συνειδητή επιλογή λοιπόν στη βάση των όσων επιστημονικών άρθρων διάβασα και των όσων ρώτησα σε ανθρώπους της ιατρικής κοινότητας και επιστήμονες.
Την ίδια στιγμή η μια μετά την άλλη, οι χώρες της ΕΕ, αναστέλλουν το εμβόλιο, οι άριστοι της αθλιότητας που κυβερνά τη χώρα, οι της ΝΔ, περιμένουν, μέχρι στιγμής αυτό λένε, τα επίσημα όργανα της Ένωσης να αποφανθούν, ενώ, η Αγγλία με τους περισσότερους εμβολιασμούς, μαζί με την εταιρεία που είναι κατά βάση Αγγλική, λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε καν ενδείξεις μέχρι στιγμής, πέραν αυτών που τα συσχετίζουν και με τα άλλα εμβόλια.
Ελάτε τώρα στη θέση όλων όσων έχουμε εμβολιαστεί, όλων όσων έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν και απαντήστε τι αναγωγές μπορεί να γίνονται στο μυαλό ενός εκάστου.
Άτυπος πόλεμος εταιρειών στη βάση ότι η Αγγλία αποχώρησε από την ΕΕ, έχει φθηνό εμβόλιο, άρα ανταγωνιστικό, ώστε να προωθηθούν άλλα εμβόλια που μετέχουν και εταιρείες της Ευρώπης;
Σκοπιμότητα έναντι της συγκεκριμένης τεχνολογίας – κλασικής – που προσομοιάζει και με τα ρωσικά εμβόλια, για τα οποία ακόμη συνεδριάζει η ευρωπαϊκή επιτροπή, επειδή αντί της υγείας μας προάγει τα γεωπολιτικά συμφέροντα του σκληρού πυρήνα της ΕΕ;
Παράπλευρες απώλειες που αφορούν σε κάθε νέο φάρμακο ή εμβόλιο στο ξεκίνημα;
Δικαίωση των θεωριών «συνομωσίας και ψεκασμού», έως και υγιών προβληματισμών για την όλη διαχείριση της πανδημίας, που δεν πείθει, λόγω των απροκάλυπτων οικονομικών συμφερόντων των εταιρειών που είναι εξόφθαλμα;
Το σίγουρο είναι ότι με τις τύχες μας να κρίνονται από τα καπιταλιστικά υπερκέρδη που εμπορεύονται την υγεία μας, η ασφάλειά μας θα παραμένει ζητούμενο και η ζωή μας θα είναι ο τροχός της Τύχης!
Η καχυποψία απέναντι στην επιστήμη και στην εγκυρότητας της, λόγω της χρήσης της από τα καπιταλιστικά συμφέροντα γενικά θα μεγαλώνει, οι κηραλοιφές δια πάσα νόσο θα κυριαρχούν, η κυβερνητική τρομοκρατία θα βρίσκει εύφορο έδαφος να φυτρώνει, ο φόβος και ο αγνωστικισμός θα μας αδρανοποιούν κι όλοι εμείς θα βιώνουμε την αγωνία του ταξιδιού στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Επειδή όμως η μοιρολατρεία σημαίνει ήττα, προτιμώ να πέσουμε μαχόμενοι!

Γι αυτό λοιπόν το Σάββατο στις 11 το πρωί στις 20 Μάρτη, δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Βουνακίου, τηρώντας όλα τα μέτρα που ξέρουμε, με την πειθαρχία που έχουμε μάθει, όλοι όσοι χρόνια τώρα δεν γυρνάμε την πλάτη στο δίκιο μας.

Φοράμε μάσκες αλλά δεν θα μας κλείσουν τα στόματα!

Η φωνή μας θα ακουστεί!  

Να σταματήσει ο κυβερνητικός αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία στη χώρα μας και οι αντιλαϊκές πολιτικές!

Να παρθούν άμεσα μέτρα για την υγεία την παιδεία και την προστασία του λαού μας. 

Να πάψουν τα νησιά μας να είναι αποθήκες ανθρωπίνων ψυχών προσφύγων και μεταναστών.

Μάρκος Σκούφαλος

Πρόεδρος ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.