ΣΟΚ: Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών μετά από νυχτερινή διασκέδαση στη Χίο

 

 

Στα χέρια πιάστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 νεαροί σε δρόμο της Χίου, προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Apotypomata.gr, δύο ομάδες θαμώνων διαπληκτίστηκαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στην παραλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο παρέες αρχικά έπαιζαν άγριο ξύλο για τουλάχιστον δέκα λεπτά, και οι ανήλικοι δράστες στη συνέχεια εγκλώβισαν έναν 24χρονο της «αντίπαλης» παρέας τη στιγμή που αποχωρούσε με το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα φέρονται να τον χτυπούσαν αλύπητα τρία άτομα και να το είχαν ρίξει στην άσφαλτο!

Για καλή τύχη του θύματος πέρασε εκείνη τη στιγμή ένα ΙΧ στο σημείο και ο οδηγός του παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να λήξει το επεισόδιο.

Ο 24χρονος στη συνέχεια διακομίστηκε άμεσα στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου.

Μόλις έλαβε εξιτήριο κατέθεσε μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου. Η συνέχεια του άγριου επεισοδίου θα δοθεί στα δικαστήρια αφού και οι ανήλικοι από την πλευρά τους έκαναν αντιμήνυση κατά του 24χρονου για ψευδή καταμήνυση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

πηγή:apotypomata.gr

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.