ΣΟΚ – Α μηχανικός βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του

 

 

 

Ο Fida Husain Janwari, Ανώτερος επιθεωρητής της Αστυνομίας στο Keamari, είπε ότι οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ένας 65χρονος άνδρας με το όνομα Raul Begaso βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα του πλοίου. Ο εκλιπών ήταν μέλος του πληρώματος.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει προς το Καράτσι από τη Νορβηγία. Είπε ότι δεν υπάρχουν σημάδια τραυματισμού στο σώμα. Ο Raul Begaso ήταν ο Α μηχανικός του πλοίου.

Η αστυνομία μετέφερε τη σορό στο Jinnah Postgraduate Medical Center για να πραγματοποιηθεί νεκροψία και να μάθουν τα αίτια του θανάτου του. Όπως δήλωσε ο Janwari, η αστυνομία είχε ενημερωθεί ότι ο θάνατος ήταν «φυσικός». Ο αξιωματικός είπε ότι προσπαθούσαν να εξακριβώσουν αν ήταν αλήθεια.

Ο Δρ Summaiya Syed, επιπλέον αστυνομικός χειρουργός του JPMC, είπε ότι η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι ο Φιλιππινέζος πέθανε στις 9:30 μ.μ. την Τετάρτη. Η σορός του, ωστόσο, μεταφέρθηκε στο JPMC το απόγευμα της Πέμπτης.

πηγή:e-nautilia.gr/

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.