Σουλτάνε για πες αλεύρι; Ο Στρατηγός Φλώρος σε γυρεύει!

Πρέπει να αρχίσουμε πλέον να το διασκεδάζουμε με τις καθημερινές προκλήσεις…. παραβιάσεις… απειλές και γενικώς ότι προκύπτει από τις αλλοπρόσαλες δηλώσεις και εξαγγελίες από τους χαζοχαρούμενους γείτονες μας.

Την μια αυγά την άλλη καλάθια!
Ναι μεν αλλά!
Και θέμε και δεν θέμε!
Και να τα βρούμε και δεν τα βρίσκουμε!
Και θα σκίσουμε όλους τους χάρτες και θα φτιάξουμε δικούς μας!
Και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι ! Άστα κάτω που τά πάς;
Ελάτε να τα συζητήσουμε… αλλά σε λίγη ώρα απειλή, θα σας, και θα σας κάνουμε και θα σας δείξουμε για να ακούσουν οι ανατολίτες οπαδοί σας που ίσως είναι οι μόνοι λόγω αγραμματοσύνης που σας πιστεύουν.
Και στέλνετε και αεροσκάφη πάνω από τα νησιά μας παίζοντας όπως ο σκύλος με την γάτα για να δείτε τις αντιδράσεις και την ετοιμότητα των πιλότων μας!
Προσέξτε όμως γιατί το αίμα των νέων παιδιών της πολεμικής μας αεροπορίας βράζει και υπάρχει ο κίνδυνος για καμιά στραβή και τότε δεν σας ξεπλένουν ούτε οι καταρράκτες του Νιαγάρα!
Φωτιά στα πατζάκια σας!
Ακούσατε πολύ καλά ότι ο Αρχηγός των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας δεν αστειεύεται , είναι από τους καταδρομείς γέννημα θρέμμα.
Σας πήγε έξι κι ένα με τις θέσεις και τις εξαγγελίες του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου που ξέρει και γνωρίζει την δυναμική των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας αλλά και της δικής σας!
Σταματήστε να μας κάνετε κάθε μέρα τσαλιμάμια και παιχνίδια πάνω από την Χίο , Οινούσσες και την Παναγιά γιατί θα σας ξαμολύσουμε κανέναν αντιαεροπορικό πύραυλο και θα τρέχετε να γυρεύετε λαγούμι να κρυφτείτε.
Η διεθνής κοινότητα γνωρίζει πλέον την προκλητικότητα σου.
Θα σε τσακίσουν οι δικοί σου υπήκοοι που τους έβαλες σε μπελάδες και περιπέτειες με την αρχομανία και την αχορταγιά σου ! Σταματήστε όλοι οι ιθύνοντες, δηλαδή όλα τα τσιράκια σου να μας τα πρήζετε με τις αρλούμπες σας.
Εάν θέλεις διάλογο για συμφωνία σταμάτα να απειλείς και να προκαλείς καθημερινά και να σεβαστείς το διεθνές δίκαιο !
Αυτά τα λίγα γιατί ότι και να πω ότι και να γράψω είναι αυτά που πιστεύει όλος ο Ελληνικός λαός .
Και να γνωρίζεις αν και εβδομηντατριών χρόνων είμαι ετοιμοπόλεμος για την πρώτη γραμμή!
Καλό ξημέρωμα και καλά Μυαλά! 
Χίος 25 Ιουνίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.