Σταμάτης Κάρματζης: Ευλαβική Τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού

 

Ύστερα απο την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί μας, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρματζης, ζητάει από τους πολίτες με έκκληση του, μέσα από τα Μ.Μ.Ε του ΑΝΤ1 Αιγαίου  και της Εφημερίδας Χιώτικη Διαφάνεια, να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα τήρησης έναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

Στην έκκληση του αναφέρει:

Δυστυχώς, η διασπορά των κρουσμάτων σε εθνικό επίπεδο επηρέασε τη μέχρι τώρα καλή πορεία του νησιού μας, με τα κρούσματα καθημερινά να είναι αυξημένα και το νοσοκομείο μας σε οριακή κατάσταση. Με δεδομένη τη δυσκολία της ακριτικής μας περιοχής να αντεπεξέλθει σε μία ραγδαία αύξηση των δεικτών της υγειονομικής κρίσης είναι απαραίτητο όλοι και όλες να πολεμήσουμε ακόμα πιο σθεναρά και αποφασιστικά, παραμένοντας στο σπίτι, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και φυσικά τηρώντας πιστά όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα. Η δυνατότητα προμήθειας αγαθών είναι αδήριτη ανάγκη να γίνεται με σύνεση και υπευθυνότητα. 

Διανύουμε την πιο κρίσιμη φάση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και παρόλο που είναι εύλογη η κούραση όλων από την υφιστάμενη κατάσταση, καλούμαστε να συνεχίσουμε με ατομική ευθύνη για το συλλογικό καλό. Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή κάνουν το χρεος τους στον απόλυτο βαθμό με κάθε τρόπο και μέσο για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Ας γίνουμε όλοι και όλες κοινωνοί και συμμέτοχοι!”

Ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρματζης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.