«Σταματήστε το θέατρο και ασχοληθείτε με τα προβλήματα του νησιού κ. Μηταράκη»

 

Για φθηνό θέατρο κατηγορεί τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, η υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κα Αποστολία Λύκου. Η κα Λύκου καλεί τον κ Μηταράκη να σταματήσει το θέατρο και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναφέρει:

Μια νέα θεατρική παράσταση παρακολουθήσαμε χθες με πρωταγωνιστή τον Υπουργό Μετανάστευσης κ. Νότη Μηταράκη και συμπρωταγωνιστές τους κυρίους, Δημήτρη Φραγκάκη, Γ.Γ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, και Σταμάτη Κάρμαντζη, Δήμαρχο Χίου. Σε ρόλο κομπάρσων οι αντιδήμαρχοι και τα άλλα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. Μας παρουσίασαν το τελευταίο επεισόδιο της τουριστικής προβολής του νησιού μας που έπειτα από τέσσερα χρόνια αναζητά τα αυτονόητα. Ανέφερε ο κ. υπουργός συγκεκριμένα, «η ολοκλήρωση των βασικών υποδομών που επί σειρά ετών βάλτωναν, δημιουργεί νέα δεδομένα για το νησί και την έξοδό του στις διεθνείς τουριστικές αγορές”. Για ποια ολοκλήρωση μιλάει; Ας μας δείξει ένα έργο που ολοκληρώθηκε στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. ΚΑΝΕΝΑ. Όλα θα ολοκληρωθούν. Κόρης γεφύρι και έλλειψη νερού στην Χίου, Αεροδρόμιο, Τελωνείο, Οδικό δίκτυο, Λιμάνι κλπ. Θα είναι για άλλη μια φορά στα προεκλογικά φυλλάδια του κ. Μηταράκη. Ποια είναι τα αποτελέσματα από την κατασπατάληση των 400.000 ευρώ σε πρώτη φάση που δόθηκαν για τον τουρισμό και ποια αναμένονται να είναι τα οφέλη από τις 500.000 ευρώ, τώρα; Καμία παρουσίαση δεν είχαμε για αυτό. Βαρεθήκαμε να πληρώνουμε μελέτες χωρίς αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε ακόμα και για την υπό όρους διατήρηση του νησιωτικού ΦΠΑ. Ξεχνάει ότι οι ακριτικές Οινούσσες και τα ηρωικά Ψαρά έχουν τον αυξημένο ΦΠΑ με δική του ευθύνη και ότι η Χίος θα το διατηρεί όσο την ακολουθεί ο τίτλος, «προσφυγονήσι». Μας παρουσίασε, τώρα, ακόμα μια εξαγγελία με ορίζοντα υλοποίησης δώδεκα μηνών.. και  με δυνατότητα επέκτασης, προεκλογικά, γιατί θέλει να επηρεάσει το εκλογικό σώμα προσπαθώντας να κάνει τους Χιώτες να ξεχάσουν την σκληρή του στάση στην δημιουργία υπερδομής στο νησί μας. Καλώ τον κ. υπουργό να αφήσει το φτηνό θέατρο και να ασχοληθεί όσο καιρό του απομένει με τα σοβαρά προβλήματα του νησιού μας και να μας τα παρουσιάσει όταν ολοκληρωθούν, και όχι σήμερα σαν τελειωμένα, γιατί εμείς δεν έχουμε μετρό. Ξέρει αυτός……

 

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) ΛΥΚΟΥ

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ν. Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.