Στα αποκαΐδια και τα απόνερα της πολιτικής τρέλας και του Παραλόγου…

Το κλίμα της σημερινής μέρας 27 Ιανουαρίου είναι ιστορικά βαρύ κι ασήκωτο! Εβδομηνταπέντε χρόνια κλείνουν από την 27η Ιανουαρίου 1945 που έκλεισε το Νταχάου….. Άουσβιτς..κ.λ.π. κρεματόρι ! Δεν θα αναφέρω ιστορικά γεγονότα, είναι παγκοσμίως γνωστά . Μόνο θα σας ρωτήσω όλους το γιατί έγιναν όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι πόλεμοι; Από την τρέλα την αλαζονεία και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Τι βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στην οικουμένη; Μια δόση από τα ίδια ! Καθένας με την τρέλα του και τον τσαμπουκά του! Από πίσω βρίσκονται αυτοί που κινούν τα νήματα. Επειδή διαβάζω όλη την επικαιρότητα διεθνή και ντόπια από έντυπο μέχρι ηλεκτρονικό τύπο βγάζω ορισμένα συμπεράσματα αλλά και μεγάλες απορίες.

Και θα παραμείνω στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της γειτονιάς μας. Η σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κληρονόμησε και αποκαΐδια και απόνερα από την προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ένα από τα μεγαλύτερα τα θαλάσσια σύνορα που είχαν καταργηθεί από τούς αγεωγράφητους Αριστερόστροφους και ακροδεξιούς συμβούλους και συνεταίρους που για τεσσεράμισι χρόνια τούς λουστήκαμε και τους φάγαμε στην μάπα μας! Και έχουμε φθάσει στο σημερινό αδιέξοδο της ανευθυνότητας και της ακυβερνησίας των τοπικών και περιφερειακών συμβούλων με το νομικό εκλογικό πλαίσιο που είναι έρμαια των αριστερόστροφων συνδικαλιστών συμβούλων και παρατάξεων και δεν μπορούν να πάρουν μια σωστή απόφαση για την επιλογή ενός απομεμακρυσμένου σημείου για να εγκατασταθεί ένα κλειστό κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών για να γίνει αποτρεπτικός παράγοντας για εισροή και εισβολή λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τα νησιά μας . Και διαβάζω ανακοινώσεις και σχόλια στελεχών των αριστερόστροφων κομματικών παρατάξεων για την Κωμικοτραγική εικόνα της Κυβέρνησης αλλά και άλλου είδους σχόλια γιατί να μην παραιτηθούν όλοι οι αιρετοί άρχοντες των νησιών που τους ανάγκασε η πολιτική των ανοιχτών συνόρων να διαχειριστούν αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα της εισβολής και κατοχής της μαύρης μαυρίλα πλάκωσε…,. είναι νέου είδους κατοχή για να μην ξεχνάμε και την σημερινή μέρα του Άουσβιτς.. Πιστεύω ότι όποιος έχει το κοινό μυαλό καταλαβαίνει τι μεγάλα παιχνίδια παίζονται στην διεθνή σκακιέρα!

Γι’ αυτό πρέπει όλοι μαζί λαός και γενικώς Άρχοντες κεντρικής πολιτικής σκηνής, Περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης από κοινού και με συναίσθηση του καθήκοντος για το μέλλον της Ελλάδας και γενικώς του Ελληνικού Έθνους, να βάλουμε κάτω την λογική και διαχωρίζοντας πολιτικά οφέλη να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και τον κίνδυνο που διατρέχουμε από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών . Αν δεν ληφθούν αποφάσεις έστω και αργά για να γίνει κλειστό κέντρο κράτησης στο τέλος δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα δίχως φόβο στις πόλεις και τα χωριά μας ! Δεν με ενδιαφέρει το τί θα πουν πάλι ορισμένα αρρωστημένα μυαλά ότι είμαι ξενοφοβικός ρατσιστής και φασίστας καθένας κρύβει την δική του τρέλα και τα κομματικά του πάθη ! Εύχομαι να επικρατήσει η λογική για καλύτερες μέρες στον τόπο μας!

Καλό βράδυ!

Χίος 27 Ιανουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.