Στα πλαίσια της πανδημίας covid–19 τα τέλη για τις παραχωρήσεις χρήσης χώρων στις Χερσαίες Ζώνες του Νομού Χίου

Το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. Χίου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2020 είχε ως κύριο θέμα συζήτησης τις παραχωρήσεις του ειδικού δικαιώματος χρήσης χώρων στις Χερσαίες Ζώνες του Νομού Χίου. Το Δ.Σ. όσον αφορά το αντάλλαγμα κινήθηκε στα περσινά πλαίσια, ωστόσο από το 2021 οι καταστηματάρχες αποκτούν το δικαίωμα της χρήσης χώρου από διάστημα πέντε μηνών και περισσότερο με ανάλογο αντίτιμο.

Το Δ.Σ.,κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, δίνει το δικαίωμα σε επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν όλο το έτος να μην επιβαρυνθούν ολόκληρο το αντίτιμο. Είναι δε ανοικτό σε κάθε τροποποίηση του ανταλλάγματος ανάλογα με τις εξελίξεις στα πλαίσια της πανδημίας covid–19, και θα συμβαδίσει με τα μέτρα που θα εξαγγελθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύντομα οι καταστηματάρχες με νέο δελτίο τύπου θα κληθούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος να καταθέσουν στην Υπηρεσία τις αιτήσεις για την χρήση χώρου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.