Στην Χίο για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» η Μιμή Ντενίση

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, που με ενέργειές του προσέλκυσε και ενίσχυσε την κινηματογραφική παραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη» στη Χίο και στη Λέσβο, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου συμβάλλει στη φιλοξενία της εν λόγω κινηματογραφικής παραγωγής από 4 Ιουνίου έως 11 Ιουνίου 2021. Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική απόδοση της ομώνυμης θεατρικής παράστασης της Μιμής Ντενίση που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και πρόκειται για ένα έργο που ζωντανεύει την ιστορική μνήμη και προσφέρει συγκίνηση και νοσταλγία.
 
Στο πλαίσιο ενίσχυσης και προβολής της χιακής φιλοξενίας, η Π.Ε. Χίου οργάνωσε εκδήλωση καλωσορίσματος και γνωριμίας της κας Ντενίση με ανθρώπους των τεχνών της Χίου το Σάββατο 5 Ιουνίου.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις θεατρικές ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και αγκάλιασαν την ενέργεια αυτή, αναδεικνύοντας τμήμα του πλούσιου πολιτιστικού πλούτου του νησιού μας.
Η ένωση δυνάμεων και συνεργασία όλων μας συμβάλλει στην ενίσχυση της δημοσιότητας και της εικόνας του νησιού μας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.