Στην Χίο ο εμβληματικός τρομπονίστας Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος προσκεκλημένος από την Φιλαρμονική Δήμου Χίου

Ο εμβληματικός τρομπονίστας Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος , μέλος του περίφημου κουιντέτου χάλκινων πνευστών Canadian Brass, που μεσουρανεί στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, βρίσκεται στη Χίο καλεσμένος της συνεργάτιδάς μας Φαίδρας Γιαννέλου και του συλλόγου γονεών της Φιλαρμονικής.

Ελάτε να γνωρίσετε έναν από τους καλύτερους τρομπονίστες της γενιάς του, να μάθετε για τη ζωή του, την πορεία της παγκόσμιας μουσικής του καριέρας,  στις δύο μουσικές  παρουσιάσεις που θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Δήμου Χίου την Τετάρτη 3/11 και ώρα 7μμ και την Πέμπτη 4/11 και ώρα 5μμ.  Κατά την παραμονή του στο νησί μας τα μαθήματα που θα παραδώσει στα μέλη της φιλαρμονικής , θα είναι ανοιχτά για όποιον το επιθυμεί να τα παρακολουθήσει.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλ 6992270237, στη σελίδα της ΦΔΧ στο facebook: Φιλαρμονική Δήμου Χίου και στο instagram: filarmoniki.chiou

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid 19.

 

https://www.achillestrombone.com/

 

https://www.canadianbrass.com/

 

http://faidragiannelou.com/

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.